Ahoj som v 31 tt a za 2 dni sa mi skratil krcok o 1 cm.teraz ma iba 2.5 cm ...mam kludovy rezim magnerot a guajacuran....brusko mi tvrdne ked sa zohnem alebo ked sa postavim 😟 mala ste niektora taketo rapidne skratenie krcka? dufam ze vydrzim co najdlhsie ....
@angi07 v 34 tt som lezala v nemocnici tvrdnutie brucha diagnoza predcasny porod vydrzala som do 37 tt ale ja som isla.sc bola to u moja tretia kludovy rezim ziaden stres ja som bola od 20 tt rizikove samozrejme ked mi skonvila pn isla.som na vianocne trhy a este v ten vecer som isla.do nemocnice to bolo 34+3 tak niak
no baby ja neviem🤔 dnes som uz mala 4 x take silne stahy ze ozaj bolestive...az do krizov to vystreluje normalne ma zaleje pot pritom je to velmi neprijemne a ozaj nic nerobim😕😕😕 neviem ci mam ist na pohotovost alebo vydrzat...
@angi07 mne sa v 29 t skratil na 1 CM a od 26 TT mi tvrdlo brucho ... Nasadili mi pesar teliesko zo spodu na držanie krčka a vybrali mi ho v 38 tt a momentálne som už v 40 t ...
@mariamisko dakujem za prispevok bola som potom o 3 dni na pohotovosti a tam.mi zase povedali ze mam 3.7 cm namiesto 2.5 cm co mi moj doki.meral co som vobec nechapala...🙄😳 ale poradna z pred tyzdna dopadla celkom dobre ze vraj 3 cm a zavreta som iba troska makky krcok...16.12 idem znovu som zvedava teda 🤔
@angi07 držím palce viem čo je to aký strach aby sa predčasne nenarodilo bábo ...hlavne veľa ležať a poskladať pod zadok aby bábo netlacilo na krcok
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@angi07 ahoj odkedy máš problém s krckom? Nedávali ti utrogestan? Mne sa skracoval asi od 22tt myslím.. no mne dali utrogestan a sa mi to zastavilo..