28tt a úplne slabé a málo časté pohyby bábätká

anorev123
27. jún 2019

Ahojte, som v 28tt a posledne 4 dni sa bábätko veľmi málo hýbe. V porovnaní s predchádzajúcimi dňami by sa dalo povedať že sa skoro ani nehýbe. Keď cítim pohyby tak len večer a aj to len slabé akoby sa prevracalo. Som prvorodička a tak teda neviem či je to normálne alebo by som mala zájsť ku doktorovi. Na poradňu idem v utorok určite sa na to opýtam aj doktora ale už som z toho veľmi vystresovaná. Za všetky odpovede ďakujem

limia7
27. jún 2019

Radšej choď hneď k doktorovi. Ja by som nečakala ani minútu

mircalla
27. jún 2019

Lekar, ja by som tam uza davno bola

annamari4
27. jún 2019

@anorev123 choď pre pokoj na duši,aj keď na pohotovosť, mne sa mala tiež veľmi málo hýbala,ja som bola z toho na prášky celé tehotenstvo,furt som behala po kontrolách, potom v 38tt som sa dostala do nemocnice, lebo som mala vysoký tlak,a tiež to nechápali, že prečo nevedia natočiť ani poriadny monitor,že ju museli furt štuchat,o dva dni sa sama vypytala na svet,a konečne môj stres skončil, mala je zdravá bude mať už 5rokov.No do dnes neviem prečo to bolo tak,v druhom tehotenstve malý sa hýbal Non stop.

deti95060810
27. jún 2019

ja som dieťa pri prvom tehu necítila mesiac...bolo to okolo 30 tt....všetko bolo Ok, na poradni som len spomenula.... Dieťa je doteraz lenivé...
zato ďalšie tehu - to bolo ako fotbalista....

luluncek
27. jún 2019

Áno každé dieťatko je iné takže netreba sa hneď stresovať až príliš )moja dcérka ťa bojovala stále ))))ale zato teraz čakám syna a ten je lenivec a vrtí sa ako v pracke)) sa väčšinou len keď sa napapam ,alebo dám si sladkú mnamku )))no pre pokoj duši veru Ja by som tiež išla))

lenka2710
27. jún 2019

@anorev123 aj mne sa malá malinko hybala,ale mne povedala dr,že to môže byť aj z toho,keď nejem sladké,mala som zvýšený cukor v tehu,tak som si dávala pozor na sladké! Ešte dodala,že nech som rada,že v brusku spí,potom už spať nebude 😀 toľko k mojej dr 😀

jana_vaj
27. jún 2019

Ako môže to byť aj z toho tepla, no ako je jasné, ak sa ti niečo nevidí, tak by si podľa mňa k tomu lekárovi mala ís. Si z toho isto aj nervózna a tomu bábatku, to môže spraviť len horšie

mircalla
27. jún 2019

Radsej 3 krat zbytocnu paniku ako raz daco zanedbat

kvetinka0099
27. jún 2019

@anorev123 ja ked som bola tehu tiez som bola kazdu chvilu na gynek.. Na kolko maly sa mi strasne malo hybal, niekedy som necitila pohyby, proste bol asi lenivy ale vzdy som isla na utrazvuk, zbitocne sa nestresuj.

whatever1
27. jún 2019

@anorev123 Urcite na pohotovost. Urobia ti ultrazvuk,ozvy a skontroluju prietoky placentou.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre