Ahojte žienky, chcem sa opýtať, som v 16tt a začala som brat tehotenské vitaminy
Beriem ich tri dni a začala som vždy do hodiny po užití zvracat! Doteraz som nemala žiadne problémy a teraz toto! Myslíte, žeby mi nemuseli robiť dobre??
@lenka2710 ja som tieto mala a mavala som hnacky a krce strasne. Po vysadeni obcas tiez,ale aspon bez krcov a menej.
@miriam1983 juuuj, len keby som za ne nedala 30€ 😂
@lenka2710 no,tak skus ich par dni vynechat a uvidis,ci to prejde. A ked ich mas este dost,tak mozes niekomu predst.
Akurát som objavila diskusiu z pred roka a tuším nie som jediná, ktorej nerobili dobre! Baby po nich tiež zvracali
@miriam1983 tri som zobrala, jedna denne sa ma brat
@lenka2710 no,tak skus dat pauzu a predaj. Urcite ich niekto zoberie,ked budu co i len o malo lacnejsie
robia dobru reklamu ked to zeny kupuju :D ja mam obycajny mutlivitamin a do toho mi doktorka predpisala navyse zelezo. Nic viac. Nepchaj do seba zbytocne tabletky ked nemusis, aj ked su to "vitaminy".
@ledgerka mne to odporučila Dr, pri prvom tehu som brala maximálne kyselinu listovú v prvom trimestri a potom v treťom železo
Teraz beriem železo, keby mi ich Dr nespomenula, tak by ma ani nenapadlo pravdupovediac si ich kúpiť, takže uvidím, pár dní ich brat nebudem a potom skúsim a ak mi bude zasa z nich zle, tak sa na ne vykašlem
@lenka2710 ja som brala len to jedno balenie na zaciatku,potom mi nasadili acidum follicum a magnezium a ze dalsie mi netreba.
@lenka2710 naco to beries? ja som bola rizkova a brala som len magnezium, radsej investovat do kvalitnejsej stravy
Presne toto iste mi robil Mamavit. 2 krát som sa do 15 až 20 minút od užitia povracala. Neberiem radšej nič snažím sa to vyrovnávať stravou
@lenka2710 ja som mala Jamieson a to isté. Keď som si dávala len pol tabletky bolo to ok.
@kristina2412 no dnes som si nedala a bolo mi ok,
Skúsim ich posunúť niekomu, ak bude mať niekto záujem
Je mi zle od všetkých multivitamínových tbl, aj keď ich užívam mimo tehotenstva. Jediné čo mi pomohlo, bolo užiť ich hneď po VÝDATNOM jedle. Čiže ideálne po obede, nie po nejakom ľahkom olovrante.
Ja som tiež skúšala na začiatku GS Mamavit vitamíny a tiež som po nich zvracala. Tak som ich vysadila. Skús si tak vyvážiť stravu aby si prijala potrebné vitamíny z nej. Určite lepšie ako hltat tabletky.
@lenka2710 Presne od tychto istych vitaminov som pred 5 rokmi zvracala aj ja. V 20. tt som si myslela, ze sa mi vratili tehotenske nevolnosti 🤦♀️ Chvilu to trvalo, kym som na to prisla. Obsahuju vela zinku a asi aj zeleza, je to strasne tazke na zaludok. Vratila som sa k Femibionu a pohodicka, z toho mi nic nebolo.
Predám ladeevita, zostalo mi 58 ks. Samozrejme v záruke. Cena: 13€ (plus poštovné).
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lenka2710 aké berieš?ja mam femibion ,je ťažší na žalúdok musí sa s jedlom /po jedle .(na plnší žalúdok).možno aj ty máš nejaké ,,ťažšie,,