Zváštné pocity v tehotenstve

rossaa
29. aug 2015

Ahojte žienky zajtra mi začína 27 týždeň tehotenstva. Cítim sa niejako zvláštne v bruchu ako keby som necítila nič neviem čím to je možno je to blbosť. Moje bábätko sa už 5 deň neozýva neviem prečo včera som cítila iba také slabé kopanie alebo len pohyb bábätka Niekedy si myslím že to bábätko s môjho bruška odišlo preč. Ale len tak zmiznúť nemôže však ? Neviem čím to je ale je mi zváštne nič ma nebolí cítim sa dobre a som aktívna plná energie už mi nechýba veľa sa už neviem dočkať malého bábätka. čo si vy o tom myslíte ? čím to asi bude ? Moje bábätko je vporiadku či nie ?

erickatt
29. aug 2015

No rozhodne chod na pohotovost. Mas tu x clankov a kazdy radi jedno. Pohotovost. Povedz ze necitis pohyby. Radsej 10 krat zbytocne . Teraz tam nikoho nebude

paskolinka
29. aug 2015

v 27 tt by malo byt babatko dost aktivne. ak 5 dni necitis pohyby, chod radsej k lekarovi. na druhej strane, nemusi to byt nijaka katastrofa, mozno sa inak "nastelovalo" a kope inym smerom ako si bola zvyknuta a menej to citis. ale ja by som urcite sla k lekarovi.

janedoe
29. aug 2015

Tiez by som radila pohotovost. Ja mam sice s babom tiez aktivnejsie a lenivejsie dni. Niekedy ho necitim aj 3 dni, ale ja mam angel sounds, takze ho pocuvam, keby ho nemam sedim na pohotovosti 🙂 Minule som to spomenula lekarovi, tak ho skontroloval a hybalo sa o 106 a ja som ho pritom necitila asi 3 dni. Takze pre pokoj v dusi by som istotne vyskusala tu pohotovost 🙂

janickacrazy
29. aug 2015

@rossaa Ja by som bola na tvojom mieste už dávno na pohotovosti, 5 dní je už strašne dlho. Či je bábo v poriadku, to ti tu na fore nikto nepovie.

rossaa
autor
29. aug 2015

@janickacrazy ale keby bolo niečo bábätku by sa mi to niejako prejavilo či nie ? cítila by som sa zle alebo mala bolesti ?

erickatt
29. aug 2015

@rossaa no praveze by si nemusela citit nuc. To neni tak , ze sa nedaj boze nieco babatku stane a hned ti je zle. Pakuj na pohotovost

ematko29
29. aug 2015

@rossaa no moja vidno ze na tu pohotovost sa ti velmi nechce,ale je dolezite aby si sla jednak aj joli tebe.nechcem ta strasit,ale moja mamka mala v brusku asi mesiac mrtve babo.ak by na ro neprisli tak mohla aj zomriet.vtedy ultrazvuky neboli tak sa to tazsie zistovalo.naozaj sa mohlo inak pretocit a kope do vnutra tak to velmi nemusi byt citit .

eaka
29. aug 2015

Wow tak toto je opacny extrem... Vacsina tehuliek tu na mk je az prehnane hysterickych a zbytocne vyplasenych... A tu zase jedna, ktora 5 dni neciti dieta a pise na net ze ci je to ok... No ako uz bolo povedane, dietatko moze byt v uplnom poriadku, ale preco necinne pat dni nic nerobit??

janickacrazy
29. aug 2015

@rossaa Ja ťa nechcem strašiť, ale moja mama necítila 2 dni kopkanie v brušku a išla k doktorovi a už bolo neskoro, bábo neprežilo. A vobec žiadne bolesti nemala a nič podobné.

aber
16. sep 2015

@rossaa ahoj dúfam, že je všetko OK a držím palce a nezabudni, radšej ísť viac krát zbytočne ako raz neskoro, myslím na teba a napis ahoj 👋 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre