mate niektora skusenost??
dr na ultrazvuku povedala ze je vsetko ok, a ja som podrobne pozerala papiere az doma.
mne sa to zda vela, mam z toho obavy, doktorku uz neviem zastihnut na telefone ☹
@nikolet_89 aj mna to napadlo, len zastihnut niekoho teraz je umenie..
@neznakaramelka tak zavolaj na pohotovost 🙂 povedz, ze ti nesedia vysledky a chces sa poradit z niakym gynekologom a ked nezaberie tak zbehni osobne do nemocky 🙂 ja by som tiez urobila rososo keby som si nebola ista, i ked je pravda, ze si sa mala radsej pozriet nato este kym si bola u dr...nabuduce to prestudujes urcite tam 🙂
aj ja som to mala. dr. ma upokojil ze ostatne parametre su ok, a hodnotenie placeny je velmi subjektivne, ze pokial funguje a nie su viditelne problemy ako rozpad atd. tak je to stale v poriadku
Ako si dopadls s tou placentou? Ja som 23 TT a mi napísal gyn. Ze placenta 2-3
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@neznakaramelka neboj, nezobrala by si na zodpovednost, hovorit ti, ze je to ok ak by nebolo, ale ak mas pochybnosti vyhladaj si cisla na gynekologa v niakej nemocnici a zavolaj tam