Znížená chuť na sex aj v tehotenstve

nikolia99
15. nov 2023

Babulky mám takú otázku kedysi som brala 10 rokov HAK prednou som
mala normálne chut na sex avšak pocas toho brania sa mi chuť úplne rokmi znížila☹ napriek tomu že muža milujem tak proste to vždy bolo len kvoli nemu akokeby a samozrejme HAK som vysadila (aj ten rok nič) po roku teraz som tehotná 13tt a čítam ako všetky maju chuť velkú nato a ja stále nič ☹ v čom može byť problém?

nikolia99
autor
15. nov 2023

@nikolia99 takisto predtym som mala normalne orgazmus a teraz ani raz a to som s mojim manzelom 8 rokov ☹ som divná co je zle

anjelicek26
15. nov 2023

Mrzi ma,ze nemas Orgazmus.. Toto treba riesit s lekarom po tehotenstve . Ani hracky typu satysfier nepomahaju? Kazdopadne dobra polovica tehotnych nema na sex v tehu naladu, s toho netreba robit dramu,hormony rozburene a vela kvoli komplikaciam ani nemoze.

patricka
15. nov 2023

ja som v tehotenstve nemala vôbec chuť na sex, ale že vôbec, my sme za celé tehotenstvo mali sex asi 2x a to myslím vážne, môj muž bol trpezlivý alebo som mu pomohla inak 🙂

nikolia99
autor
15. nov 2023

@anjelicek26 žial jedine satisfyier zaberá😅

rebrambora
15. nov 2023

Hormony. Ja mam sex v hlave 24/7 predohra, nepredohra a pocas tehotenstiev na bode mrazu. Po porode sa to vratilo snad okamzite, isla som sa zblaznit prve dni ked som sa este hojila, aj napriek dojceniu.
Cize nic nieje pravidlo.

anjelicek26
15. nov 2023

@nikolia99 ale tak orgazmus mas, len chlap uz roky v svojich schopnostiach nepokrocil 😕 Aspon vies, ze si zdrava, ale muz na to musi popracovat. A co sa tyka tehotenstva, vypusti to s hlavy, chut prijde potom... nemusis to silit.

ivangeline
15. nov 2023

Problem moze byt aj vnutorny,psychicky... Nezvalujme vsetko na to vedla..

7tinka7
21. nov 2023

@nikolia99 tiez som brala hak 10 cca a teraz som v 16 tt chut prisla asi par dni dozadu avsak nanestastie ja mam zakaz do 16 tt rsp uvidim na kontrole koli spineniu.
Ale orgazmus som nemala nikdy 🤣 takze o " nic " neprichadzam. Mozno sa ti vrati chut casom ako sa hormon ukludni a hcg tiez ukludni 😊

beata_k
21. nov 2023

@nikolia99 To kto ti povedal, ze kazda tehotna ma neprekonatelnu chut na sex? Vobec to tak nemusi byt a je to uplne normalne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre