Babulky mám takú otázku kedysi som brala 10 rokov HAK prednou som
mala normálne chut na sex avšak pocas toho brania sa mi chuť úplne rokmi znížila☹ napriek tomu že muža milujem tak proste to vždy bolo len kvoli nemu akokeby a samozrejme HAK som vysadila (aj ten rok nič) po roku teraz som tehotná 13tt a čítam ako všetky maju chuť velkú nato a ja stále nič ☹ v čom može byť problém?
Mrzi ma,ze nemas Orgazmus.. Toto treba riesit s lekarom po tehotenstve . Ani hracky typu satysfier nepomahaju? Kazdopadne dobra polovica tehotnych nema na sex v tehu naladu, s toho netreba robit dramu,hormony rozburene a vela kvoli komplikaciam ani nemoze.
ja som v tehotenstve nemala vôbec chuť na sex, ale že vôbec, my sme za celé tehotenstvo mali sex asi 2x a to myslím vážne, môj muž bol trpezlivý alebo som mu pomohla inak 🙂
@anjelicek26 žial jedine satisfyier zaberá😅
Hormony. Ja mam sex v hlave 24/7 predohra, nepredohra a pocas tehotenstiev na bode mrazu. Po porode sa to vratilo snad okamzite, isla som sa zblaznit prve dni ked som sa este hojila, aj napriek dojceniu.
Cize nic nieje pravidlo.
@nikolia99 ale tak orgazmus mas, len chlap uz roky v svojich schopnostiach nepokrocil 😕 Aspon vies, ze si zdrava, ale muz na to musi popracovat. A co sa tyka tehotenstva, vypusti to s hlavy, chut prijde potom... nemusis to silit.
Problem moze byt aj vnutorny,psychicky... Nezvalujme vsetko na to vedla..
@nikolia99 tiez som brala hak 10 cca a teraz som v 16 tt chut prisla asi par dni dozadu avsak nanestastie ja mam zakaz do 16 tt rsp uvidim na kontrole koli spineniu.
Ale orgazmus som nemala nikdy 🤣 takze o " nic " neprichadzam. Mozno sa ti vrati chut casom ako sa hormon ukludni a hcg tiez ukludni 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nikolia99 takisto predtym som mala normalne orgazmus a teraz ani raz a to som s mojim manzelom 8 rokov ☹ som divná co je zle