Dievcata moze sa v 16tt zmensit brusko? Zo dna na den.
@floretine dlho som mala velke brusko,normalne rastlo a zrazu som sa rano zobudila a odvtedy je opat male...
@floretine hned sa bojim ze je nieco s babatkom :(
@miriam1983 to je normálne, mne sa to bežne stávalo aj v 7. mesiaci - pár dní som mala zreteľne bruško a potom som sa ráno zobudila a bruško nikde - a vlastne som ani žiadne bruško do toho 7. mesiaca nemala 🙂
telo aj v tehotenstve funguje ako predtým - plynatosť, zadržiavanie vody, aj keď sa žena viac naje, tak bruško vyzerá väčšie 🙂
veľkosť bruška nič nevypovedá o zdraví bábätka alebo priebehu tehotenstva
@floretine ja sa nan vzdy vecer pozeram a nemohla som.dopnut nohavice a teraz uz par dni ako nic. Hlavne hore pod rebrami sa akokeby vyfucalo.
@miriam1983 pod rebrami v tomto štádiu tehotenstva ani nič nemáš, vrch maternice je ešte stále hlboko pod pupkom, takže od bábätka si pod rebrami určite nič nemala
neboj, všetko je v poriadku
@floretine aj som sa tym ukludnovaka. Tak asi sa mi tam zdrzoval vzduch...
@miriam1983 Ono bábätko asi len zmenilo polohu... inak rano v tých týždňoch tehotenstva ako si ty som mala vždy brucho malé a večer velke. Teraz ako som začala 7.mesiac, brucho sa mi zo dňa na deň zväčšilo veľmi a cítim, že zostúpila nižšie ku krčku
@basska_b rano byvalo mensie,to ano. Ake posledne dni je male aj vecer a predtym bolo velke.
@miriam1983 No mohlo to byť také nafuknute v črevach a celkovo si myslím že asi zmenilo polohu, moja bola priečne a potom sa otočila zadkom dole, takže sa lepšie v brušku schovala. Neboj, určite ti odtiaľ nezmizlo 🙂
Tazko povedat.. Moze to byt ok aj nemusi.. Mne nerastlo brusko dlhsu cas, resp.prestalo..zo dna na den mozno bude len tym nafuknutim
@ludmilka2407 ale mne rastlo. Mne sa z nicoho nic zmensilo.
hehe presne ako u mna 🙂) začínam 18tt
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@miriam1983 určite hej, asi si bola len nafúknutá 🙂