Ahojte..chcem sa spýtať či je možná zmena gynekológa v 24 tt..máte s tým niektorá skúsenosť.?
Ahoj. Chod sa spytat k novemu gybekologovi, ci ta zoberie. Ak bude suhlasit, tak nie je problem. Dokonca si aj sam vypyta zdravotnu dokumentaciu od stareho gynekologa, nemusim k nemu uz ist. Ja som v tehotenstve menila a nebol problem.
@stvura
@danielkka to by bolo super, pojdem sa spytat vo stvrtok..idem aj k svojmu tak by som vybehla..tiez niesom spokojna s tym ako prebiehaju vysetrenia, s komunikaciou a tak podobne..mam pocit ze moj gynekolog je uz suci len na jednu rocnu prehliadku a to je tak vsetko..tak isto som objednana na urcitu hodinu a v cakarni sedim minimalne hodinu..
@romanka_369 presne ako píše pani vyššie,vsetko zalezi od gynekológa,ci ta zoberie tehotnú,niektory nechcu...ak nema problém,on si tu kartu vyziada
Mením teraz v 35tt lebo ma principiálne nastvali a našla som si doktora, ktoremu morálka nie je cudzia 🙂 a v prvom tehu som menila v 12tt, lebo som prešla rovno ku gyn u ktorej som aj nakoniec rodila. Určite men čím skôr, keď nie si spokojná.
Ďakujem baby 🙂 ..som zvedavá ako teda dopadnem..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?