Zdravím vás chcela by som sa opýtať ci počas tehotenstva ste menili gynekológa, a keď áno tak keď ste si k novému gynekológovi šli pre ziadanku o vyradenie, a potom k svojej gynekologické/govi pre kartičku, ako dlho trvalo kým vás mohol vyšetriť nový gynekológ? Alebo mohol aj hneď keď máte nejaký problém? Ďakujem za radu.
Najskôr si zistí či nový dr tá zoberie .chod sa nahlásiť dajú ti papierik . ktorí buď odovzdáš osobne im alebo poštou .oni tá môžu vyradiť až na konci mesiaca ako to píšu baby a mal by do 7 dní odovzdať poštou tvoju kartu novému dr ..kartu ti do ruky nedajú ..ale keďže už je dátum aký je tak neviem či to stíhaš
@miankass ja som pred cca dvomi rokmi menila gynekológa a nikto žiadny začiatok ani koniec mesiaca absolútne neriešil tak nechápem čo tu ostatné píšu. Normálne si zavoláš do novej ordinácie či ťa zoberú, objednajú ťa, prídeš, zaevidujú ťa, vypíšu papier ktorý odovzdáš pôvodnému gynekológovi buď osobne alebo poštou a on buď tebe alebo priamo novému dr doručí tvoju kartu a vybavené. Nikto sa ma na nič nepýtal a žiadne dni v mesiaci som neriešila. Hneď ako som odovzdala kartu tak mi aj spravila prehliadku. Ak je dr normálny tak ťa vyšetrí hneď ak máš problém
Ahojte, viete mi prosím poradiť dobrú gynekologičku v Bratislave, ktorá berie nové pacientky? Som tehotná a potrebujem súrne zmeniť gynekológa. Ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Môže tá aj hneď, ale zaplatíš si to