Zacinam mat viac vytoku co je normalne ako som pocula ale je to zlte. Nemam ziadne svrbenie, alebo zapach tak neviem. Podobny vytok este silnejsi som mala na zaciatku tehotenstva a vtedy mi robili vytok nic tam nebolo...
@meredith83 zlty vytok pokial nie je sprevadzany svrbeni, stipanim, zapachom a pod je zvycajne len zmenou hladiny hormonov, co je v tehu uplne bezne 🙂
@meredith83 určite to spomeň lekárovi, nemusí to byť nič ale môže to byť aj bakterialna vaginoza alebo kvasinky.
@ifpif Ja som to iste mala od 4tt do 10tt a nebolo to ani jedno ani druhe. A to som si bola ista ze je to mykoza.. Urobil sa ster a nic tam nenasiel. Pojdem ale tento tyzden nech to pozrie..
@meredith83 preto som napísala ze nemusí to byť aj nič. Proste iba hormonálne zmeny. Ale lekár by o tom mal vedieť. Istota je guľomet ako sa hovorí.
Ja mam tento vytok od zaciatku a niekedy az sfarbeny do hneda.. Moj gyndos povedal ze je to normalne robili mi aj stery aj krv brali vsetky mozne testy a vsetko bolo on niekedy je silnejsi niekedy slabsi ale cele tehu nosim intimky
@nikol889988 Ahoj ja uz mam 13 mesacnu dcerku. Ten vytok bola pliesen a spravadzalo ma to s prestavkami cele tehotenstvo na konci tehotenstva ma preliecili tabletkou proti pliesni...Je mozne ze to bolo aj z casti hormonalne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?