Žltobiely výtok v 30. týždni

miriam7979
3. máj 2020

Ahoojte 🙂 stretli ste sa baby niektora stym ze som v 30 tyzdni od cca 16tt mam vytoky zltobiele a teraz az doktorka minuly mesiac my robila vyter ze ci nemam zapal a tak a vysledky vysli negativne ze to mam len nornalny vytok ze to nemam riesit nesvrbi ma to ani nestipe a ani nezapacha len je husty zltobiely... ale mne sa zda ze od pondelka tohto tyzdna sa my to zhorsilo v tom ze ho mam castejsie a niekedy ked si sadnem alebo tak normalne citim ze my tecie 😬normalne intimku uz musim nosit myslite si ze mam to zase riesit z dr alebo nie ked vysledky vysli ok ? Alebo ste sa stym uz stretla niektora ...len sa bojim ze co ked je to castejsie a dost toho 🤔🤔dakujem 😘

baloo
3. máj 2020

@miriam7979 Moja doktorka sa vyjadrila rovnako - ak vytok ma priesvitnu, bielu az zlto-bielu farbu, vyraznejsie nezapacha, nie su bolesti alebo krvacanie a vytery su negativne je to normalne a nie je coho sa bat. Niektore mamicky ho maju silny, intenzita sa moze menit pocas tehotenstva a je to dosledok zmeny hormonov.

olivia2001
3. máj 2020

@miriam7979
@miriam7979 v tehu je to v pohode, ja to mam tiez asi nejak odd 24tt, neboj len vydrž😊

domisha02
3. máj 2020

@miriam7979 ja som to mala počas celého tehotenstva uz od začiatku tiez mi robila steri a vzdy bolo všetko v poriadku , pokial nemáš nejaké iné problémy popri tom tak je to absolútne v poriadku . Tiez som to mala niektorý mesiac horší iný lepší je to kvôli zmene hormónov.

mata122
3. máj 2020

Ja tak isto aj v prvom aj teraz v druhom vždy som mala stery v poriadku 🙂

bibg
3. máj 2020

@miriam7979 ja som v 17 tt a mám to tiež. Pri prvom som to mala až od 3 trimestra a teraz už od druhého. Vraj je to normálne 🙂 tiež bez intimky nikam nemôžem ísť aké tak už som si zvykla 😆

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre