Žlté zvratky v 14tt.

lowinqa
6. feb 2020

Ahojte, neviete mi poradiť z čoho môžem mať žlté zvratky, ale také sýto žlté až ma to vydesilo. Nie som si nijak vedomá že som niečo žlté zjedla. Začala som 14tt a každodenné nevoľnosti uz ako tak ustúpili, len dnes mi nejako prišlo zle. Snáď to nie je nič závažné. Ďakujem za každú radu.

klarissa25
6. feb 2020

ja som mala žlté resp potom zelené, ked som zvracala žlč, ale mala som aj horké v ustach z nej....

angelinja
6. feb 2020

@lowinqa ved mozes zavolat doktorke ale podla mna su to proste kyseliny zo zaludka nie?

alica7575
6. feb 2020

Žlčové kyseliny...

lowinqa
autor
6. feb 2020

@klarissa25 tak to ano horko mam až za ušami brrrrr

klarissa25
6. feb 2020

@lowinqa tak asi to bola žlč...

amelia000
6. feb 2020

@lowinqa isto to bola zlc...tiez som to zazila v tehu 1x to uz ked mas tak prazdny zaludok ze uz nemas ck zvraciat. Mne velmi pomahali mentolove cukriky, vyskusaj.

simsalabim
6. feb 2020

@lowinqa zlc. Ja som tak prevracala cely 1. trimester. Uplne som mala hrdlo vyzrate z tej agresivnej zlce.

janka54321
6. feb 2020

Ja som zlte zvracala pri zlcnikovom a neskor aj pri pankreatickom zachvate, ale v tvojom pripade to moze byt ta zlc, ale nemusinto voebc suvisiet zo zlcnikom, ale jednoducho si mala prazdny zaludok a nemala si, co vyvratit, tak si zvracala zlc, kyseliny

cokolada_876
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikola_12
21. mar 2020

Ja som v 21.tt a ešte stále zvraciam ,,žltým".

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre