Ahojte chcem sa vas spytat co si o tom myslite a ci mala niektora s vas nieco podobne .... Uz sa mi druhy krat snivalo ze krvacam a ze som potratila strasne sa bojim a uz neviem co si mam o to mysliet som v 15tt . Mam mat strach alebo sa bat??.dakujem za odpovede
neboj sa strach je najhorsie co mozes urobit. ja po porate som mal z tehu take fobie, kazdy den som na wc pozerala ci na papieri nemam krv a v pohode donosila som 🙂 a vacsinou zle sny znamenaju nieco dobre
Vsetko bude tak,ako ma byt-ak je vsetko ok,nestresuj sa,nepomahas sebe ani dietatu....mne tak povedal lekar,ak je plod silny,dobehnete dokonca a budete sa tesit zo zdraveho dietatka,ale ak on sam vie,ze nevladze a nezvladne to ,odide...povedal mi to v 9tom tyzdni,ked som lezala v nemocke a krvacala,brala ascorutin a hormony na podporu tehu-podotykam pri oboh tehu a pozri,mam doma 2krasne,zdrave deticky 😉 Hlavu hore a tes sa,este sa nastrachujes,ked pride na svet...
Asi nato myslíš, a bojíš sa. Nikdy som také sny nemala, mne sa už teraz sem tam sníva s mojim exmanž. a ráno som taka rada že je už ex. On je už ex od 96 roku a nepríjemné sny bývajú ešte stále.
no ja som mala skoro celé tehotenstvo hororové sny, aj niekoľko za noc. Môj manžel len krútil hlavou, keď som mu hovorila, o čom sa mi snívalo. A celé tehotenstvo som mala v pohode, žiadne komplikácie, aj malá sa narodila v poriadku. Sny sú len rečou podvedomia, ničím iným, netreba im prikladať význam, ktorý nemajú
Vobec sa neboj, zle sny su v tehu uplne normal. Ja som mala take nocne mory v 2. Trimestri, ze som sa bala zaspat, ale viacere baby to mali
Neboj sa, ako vidis je nas viac, co mala zle sny a nic sa nestalo...mne sa raz snivalo ze som zrazu tehu uz nebola a najhroznejsie na tom sne bolo, ze som sa musela vratit do prace 😀....fakt som sa zobudila spotena 😀
mne sa tiež minulu noc snivalo...videla som krv a este som aj niekomu hovorila,že som potratila ..:( nechapem to,lebo na take veci ani nemyslím,tehotenstvo si užívam,som v 14tt a zatial žiaden problem...asi to bude tými hormonami...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
nie, nemas sa bat, nase sny su aj o tom, nad cim premyslame a podvedomie nase myslienky spracuva do snov...okrem iného, krv je pozitivny symbol v snari...takze ziadne strachovanie 🙂