Dievčatá, prosím vás išli sme v aute 90tkou a pred auto nam skočila srna veľká a veľmi som sa zľakla a mám strach, že nejako to nespravilo zle bábätku.
Stretli ste sa niektorá s veľkým zľaknutím?
Bolo všetko ok?
(Som v 15tt)
Našťastie nie.
Podla mna citilo ze si sa zlakla, ale urcite sa nic nestalo. Teraz sa nestresuj, to je horsie. Ak ste nejak prudko zabrzdili a zatlacil ti pas na brucho, alebo nieco, tak by som skočila zajtra na kontrolu ak ti to da pocit kludu. Ale nemas sa coho bat.
Vela zdravia prajem a krasne tehotenstvo ❤️
Velke zľaknutie v tehotenstve môže spôsobiť potrat... Ale ak by sa vám niečo stalo do hodinky dvoch max by si mala bolesti alebo niečo také.... Takže bud kľudná všetko je v poriadku 😊💗
@sunshine_18 "Velke zľaknutie v tehotenstve môže spôsobiť potrat" 😨😲 to je čo za kravinu? ale šťastie, že do max 2 hodín by vedela... povedz to tým tehotným, ktorým bábo zomrelo v brušku a nevedeli o tom aj deň 🙄
@zuzanka.zuzu pozri si dôvody potratov vo vyššom štádiu tehotenstva keď sa tu už ideme dohadovať 🙂, aj tu na MK je veľa diskusii o tom ako baba potratila zo zľaknutie napr. Z petardy v 22tt.... Ja nikoho nestrasim je to len realita... Tak som jej povedala aj tu druhu zlu stránku nie len to ze to môže byť v poriadku...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Pokial ste nehavarovali tak bábätko je ok