Ahojte som v 22tt necítim žiadne kopanie ešte len také šteklenie a akoby presúvanie bábätka z jednej časti brucha na druhú to je tak všetko,je to v poriadku?
Závisí aj, ako máš umiestnenú placentu, ja som ju mala vpredu a také poriadne kopance som necítila vôbec 🤷🏼♀️. Podľa mňa je podstatné, že cítiš pohyby, prevaľovanie sa bábätka.
@marcela19791979 V prvom tehotenstve som mala placentu vpredu a cítila som v 22tt ešte len také jemné kopančeky. Dôležité je ,že cítiš nejaký pohyb, to znamená ,že je bábo ok. Ono tie kopance prídu a ešte ich budeš mať až až 🙂
@marcela19791979 ja som v 22. tt cítila tiež také akoby šteklenie.. ale poriadne pohyby som necítila celé tehotenstvo... ako niekto, že cíti kopance a tak... asi bola malá spokojná :D
Pri obidvoch tehotenstvách som cítila pohyby-kopance až 23-24tt. Šteklenie alebo bublinkovanie, neviem, až tak moc som to nesledovala.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
1 tehu bublinky , steklenie v 16tt , kopanceky v 18
2 tehu dlho nic ani bublinky iba kopanceky v 20 tt
3 tehu kopanceky uz v 17 tt
1 dieta zivel , nezastavy sa nespalo v noci
2 dieta kludne , prespavalo noci
3 dieta- uvidime ale asi bude ako prve🙈
Podla mna uplne v pohode , hlavne ze citis , nemusi ti vykopnut rebra ☺