Ahojte 😓 som v 27 týždni tehotenstva a vôbec nemám bruško ani len náznak toho že som tehotná ak by si to nevedel niekto predstaviť pošlem fotku trápi ma to lebo ako každá mamička sa chce pochváliť bruškom tak aj ja a nemám čím ani si nevšimnete že som tehotná chcela som to len niekam napísať lebo mi to je trosku ľúto tak som sa tešila že si dam aj tehotenské fotky a nedám lebo nemám žiadne brucho 😓
Ešte vyskočí ak nie môže ta potešiť aspoň to ze nebudeš mať strie a diastazu..
ale veď je zima, nosia sa kabáty, zákaz vychádzania, kde sa chceš chváliť tehotenským bruchom? Fotky si dáš urobiť keď brucho narastie, neboj, narastie...
Ja by som bola len rada 😅 ale napr aj mne vybehlo zo dňa na deň v 23 tt. Dovtedy nič nebolo vidno
Bud radaa 😂 este budes s laskou spominat na casy bez brucha
Predpokladám, ze na poradne chodíš, ak Dr. vravi ze je všetko v poriadku tak sa zbytočne nestresuj a teš ze si neni ako hroch 😁 neboj, ono vykukne. Ja som v 27tt bola uz dost veľká a obťažuje to každodenny život, nehovoriac o tom ze potrebné veci ako ostrihat si nechty na nohách alebo oholit sa tam dole boli zaujímavé 🙂
Ahoj no aj ja som práve 27 tyzden celkom zaujima to brucho 😅
@lencika1 ráno mam takéto brucho a keď si dam rohlik a napijem sa už mam väčšie brucho môžem poslať aj fotku ako vyzerá moje brucho keď sa najem 😃 aj dnes na gynekológii sestrička že vy ste vážne v 27 tt že vôbec nemáte na to brucho
Ja som.nemala brucho ani ked som nastupovala na matersku. Vacsina ludi si myslela, ze som dala vypoved. 😀 a brucho mi narastlo cez vikend a zrazu som si nemala co obliect.
Ved maaaas brucho 😄 ja som mala este mensie a v deviatom mesiaci som vyzerala ako hroch
Aj ja som mala také menšie bruško, ale neboj sa ešte narastie, príde to tak zrazu. Plus veľkou výhodou mať malé bruško je, že nebudeš mať strie, ( aspoň u mňa to tak platilo, pár dní po pôrode som mala brucho úplne ploche , bez jedinej strie).
Veď máš brucho 🤦♀️ akurát na ten týždeň.
Ja mám omnoho menšie ale nemôžem povedať že nemám
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Neboj sa, vykukne. Ja som v siedmom mesiaci normalne zapla nohavice, rifle som uz nenosila, ale nohavice v pohode. Na foto, kde som v osmom mesiaci si tiez kazdy nevsimne, ze som bola tehotna. Ale brusko potom narastlo hadam zo dna na den 🙂 Nie velke, ale bolo. Dieta malo takmer 4 kg, kde som ho mala netusim. Ked som zostala tehu, mala som 170 cm a 65 kg a to som pocas prvych mesiacov schudla.