Ahojte som v 16tyzdni a mala som riedky zelený výtok a večer teplotu prosím vás mate stým niektorá z vás skúsenosti?
@kiss1234 vytok v tehu je normal ale horučka neviem radšej choj na pohotovost.
Smer pohotovost. Zelene nema byt nic.
@kiss1234 zelené? To je zle, infekcia môže byť a predčasný pôrod. Ihneď na pohotovosť!
Ahoj, tiez som mavala zeleny vytok pocas oboch tehotenstiev - prirovnala by som to k riedkemu hlienu z nosa... Islo vzdy o bakterialnu infekciu. Mne sa to vracalo stale, vzdy som preliecila, chvilu bol klud a potom zas... Ak to nie je silne, myslim ze nemusis hned utekat na pohotovost, ale zajtra urcite k svojmu dr zajdi.
@kiss1234 no ja nie som lekar, ale myslim ze sa bat nemusis. Len to treba urcite riesit, lebo ak sa infekcia nelieci, moze zrejme ohrozit babatko. Poznam ale viac dievcat, ktore si tymto tiez presli a narodili sa im zdrave babatka... Este ma napadlo, ze zajtra je vlastne nedela, takze neviem ci sa k lekarovi dostanes. V kazdom pripade, mne dr naordinoval Canesten Gyn, co su volnopredajne lieky na tieto infekcie, tak pripadne si zajtra skus skocit do lekarne a uz si nieco preventivne nasadit. Aj Lactofeel mi odporucal dr, ale ten mi vzdy zabral len na par dni. Myslim ze ten Canesten bol lepsi.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kiss1234 smer gynekolog