Ahojte baby 🙂 od zajtra som v 18 tt (čiže 5 lunárny mesiac) a poviem vám pribrala som len 1,5 kg je to normalne ? Som prvorodička takže neviem ako to chodí :D
@maminuska Ja som doteraz stratila 8kg a teraz mam iba o to 1,5 viac 😬
Ajoj,buď rada 😁 sen každej tehuľky 😁 všetko dobre prajem
@katkabublinka ja len či to je v poriadku 😬
Jasne, v pohode, ja som pribrala dokopy 4 kilá a tie tam aj ostali...
malo by to byt ok, tiez som tak malicko priberala a syn mal normal vahu
no ja som na zaciatku schudla 5 kil a potom pribrala 7 takze teraz som v 23 tt a mam 2 kg navrch od povodnej vahy...ale brusko mi rastie riadne :D
@lucka_lulu Ahoj no ja som nedavno tiez nahodila temu...ja som v 23tt a od zaciatku som pribrala 0.8kg a mam postavu dost pri sebe...babo sa vyvija v poriadku...
tiež som prvorodička, do 16tt som schudla 2,5kg a to som jedla primerane a teraz som bola na kontrole(20tt) a už sa mi vrátilo 1,5kg 🙂
Najviac sa to zacne lepit v 3.trimestri. ja som v prvom trimestri schudla skoro 6kg z 55 na 49 a ked som isla rodit, mala som 65kg a pri odchode z porodnice povodnych 55 🙂
@lucka_lulu ja som za pár dní v 3 trimestri a až teraz som začala priberať a to len do bruška a po pôrode mám hneď späť svojich 50kg takže buď rada nebudeš sa pasovať s kilami 😉
ja som v 17tt a pribrala som mozno tak pol kila, cize tiez cakam ze kedy uz zacnem priberat 🙂
Ja som za.cele tehu pribrala 5 kil a maly mal 3810 g, ked sa narodil 😎
@lucka_lulu ja som 17tt a nepribrala som ešte nič.. neboj bábo má čo potrebuje 😉
Ja som v 22tt a mam +2kg 🙂 takze myslim v pohode)
18 tt začínam zajtra a váhu mám stále rovnakú.. +- 1 kilo podľa toho či som najedená alebo nie 🙂
TO JE SUPER.ja som tiez zacala 18.tt a zatial som pribrala 3kg.Toto je moje druhe tehotenstvo.V tom prvom vôbec netusim kolko som pribrala.ale vsetko mi ide do zadku a stehien.A malasom co robit aby som to zhodila.Tak uvidíme kolko este priberem,
Ja som počas druheho tehotenstva schudla 12kg..kvoli zdr.problemom. velmi som sa bala co bude s dcerkou a nastastie bola zdrava 🙂 aj je 🙂
Dcerka mala skoro 4kg navyse. Tak aa nemate coho bat 🙂
no ved uvidíme.a to mala peknu vahu.moj prvy syn mal 3,10kg.
Cica, ja som schudla, 18tt zacinam pozajtra... A sobotu ma pustili zo spitala. Neboj kazde telo je ine, zvlanes to :*
Pani tak to uz hej.To uz som pocula od viacerých mamiciek,ze pocas tehotenstva schudli.No ved jasne,ze to zvladnem.Hlavne nech je babo zdrave.
Starsi prispevok, ale u mna 23 tyzden a nemam navyse nic.. pri prvom som pribrala 26kil 😂
@barbiiika1810 ahoj, a ako si na tom s vahou teraz ku koncu tehu?
+4kg a som 32+6
@barbiiika1810 lebo som na tom asi podobne a kvoli klbom by som nerada pribrala. Tak dufam ze sa to bude vyvijat ako doteraz u teba ;)
25tt plus 1 kg
stastne to zeny 🙂 pokial babo rastie a sono neukazuje nic zle ... ja som opacny pripad, priberala som po kazdom nadychu - a nejedla som za dvoch, len som bola unavena a malo som sa hybala. a akurat som musela ranajkovat pecivo, lebo som inac bola cely den hladna - a drb, 4 tyzdne pred porodom +20. a to som sa nasrala a prestala sa vazit 🙂 pri porode hned odislo 10 inac.
16tt a -1,5kg.. A to zjem vela peciva to mi chuti najviac 🙂 . pohybu tiez nemam vela nakolko ani vychadzky nemam , som pn a stale lezim lebo unava neskutocna 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lucka_lulu je to normálne, ja som v 4 tehotenstve v 18 týždni mala -10 kg dole.