Zachované tuhé hrdlo v 22. týždni

katika1811
9. jún 2020

Ahojte co to znamená hrdlo zachované tuhé do 2cm??(neotvaram sa) Som 22tt žiadne ťažkosti nemma ani nič. LEKÁRKA nič nevravela že je to ako tak Dobrý nalez. Ďakujem za info

mata122
10. jún 2020

Ano neotváraš sa, ale mám pocit, že krčok máš skrátený🤔🤔

katika1811
autor
10. jún 2020

@mata122 bola som dnes na morfologickom ultrazvuku tak som spomenula lekarovi a robil mi cervikometriu a vravel ze je vsetko vporiadku krcok 3cm

mia_wallace
16. jún 2020

@katika1811 krcok sa presne zmeria iba vaginalnym ultrazvukom, nie cez brusko. Robili ti aj na morfologickom vaginalne? Vsetko pod 2.5cm je uz zle v takomto nizkom tyzdni. Hovorim z vlastnej skusenosti. Ale je super, ze sa neotvaras.

katika1811
autor
16. jún 2020

@mia_wallace áno vaginálne mi to merial na morfologickom minuky týždeň a vravel ze je to v norme nejaké 3cm aj niečo tusim🙂

mia_wallace
16. jún 2020

@katika1811 potom super, to je skvela hodnota 👍🙂

katika1811
autor
16. jún 2020

@mia_wallace áno len dúfam ze to tak aj ostane nezmení sa 🙂 mam jemne. Pichanie v posve akokeby s ihlou ale aj výter mam ok... Môže to byť aj rastom maternice???

mia_wallace
16. jún 2020

@katika1811 ano, to moze byt rastom. Daj si kludne magnezium, napríklad Magnerot

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre