Ahojte co to znamená hrdlo zachované tuhé do 2cm??(neotvaram sa) Som 22tt žiadne ťažkosti nemma ani nič. LEKÁRKA nič nevravela že je to ako tak Dobrý nalez. Ďakujem za info
@mata122 bola som dnes na morfologickom ultrazvuku tak som spomenula lekarovi a robil mi cervikometriu a vravel ze je vsetko vporiadku krcok 3cm
@katika1811 krcok sa presne zmeria iba vaginalnym ultrazvukom, nie cez brusko. Robili ti aj na morfologickom vaginalne? Vsetko pod 2.5cm je uz zle v takomto nizkom tyzdni. Hovorim z vlastnej skusenosti. Ale je super, ze sa neotvaras.
@mia_wallace áno vaginálne mi to merial na morfologickom minuky týždeň a vravel ze je to v norme nejaké 3cm aj niečo tusim🙂
@katika1811 potom super, to je skvela hodnota 👍🙂
@mia_wallace áno len dúfam ze to tak aj ostane nezmení sa 🙂 mam jemne. Pichanie v posve akokeby s ihlou ale aj výter mam ok... Môže to byť aj rastom maternice???
@katika1811 ano, to moze byt rastom. Daj si kludne magnezium, napríklad Magnerot
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ano neotváraš sa, ale mám pocit, že krčok máš skrátený🤔🤔