Ahojte baby, žienky.
Som prvý krát tehotná to je snáď asi jasné už len podľa tej otázky :D
Na vyšetrení mi povedali, že to bude dievčatko ( aby sa pochopilo tešili by sme sa z oboch ) a po mesačnej odchýlke a ďalšom vyšetrení mi povedal doktor, že to bude chlapec.
Prípadne dodám tu abstraktnú maľbu lebo to je pre mňa guláš 🙂
Všetky príznaky či už s pleťou, zvracaním (aj doteraz), chute (od začiatku sladké hlavne ovocie).
Aby bolo jasné, nesťažujem sa ale rada by som si vypočula aj vaše skúsenosti 🙂
Je časté, že z dievčatka"sa stane"chlapec ". opačne zriedka
Ak je prístroj starší, alebo menej skúsený doktor, alebo sa dieťa len o trosku pohne už to môže skresliť. Zvlášť na začiatku sú tie údaje ešte nepresne.
Kamoške sa stalo, že 8 mesiacov hej vraveli ze to je dievča a na poradni v nemocnici pred pôrodom odrazu chlapec. A ano, narodil sa ozaj chlapec
Príznaky s tým nič nemajú spoločne. A 100%istota bude až po pôrode
Mne vraveli ze krásne dievčatko a v 23 tyzdni zé chlapček 😁 no milujem ich rovnako mam dvoch. A príznaky som mala trosku iné ako pri prvom zima mi bola chuť na zelené potraviny mandarínky mastné vlasy za 1 deň aj pleť sa zhoršila a zle mi bolo pri oboch pri druhom dokonca viac.
Na tie priznaky by som sa nespoliehala 😀 mne doktorka povedala ze aaaa bude to dievcatko a na druhom vysetreni mozno ze aj chlapcek, no a mam chlapceka
Lahko sa zameni dievcatko za chlapca - naopak je to.vinimocnejsir pretoze iz ked vidno gulky a pipik je to jasnejsie...ja som.prvy raz cakala.dievcatko - este aj do porodnice som.sla.s tim ci sa nenarodi nakoniec chlapec poznam aj take 😂 a druhe bol jasne pipik v 20 tyzdni na fotke tam som.ani nejak nerozmyslala zeby sa pomylili...no ale priznaky s tim.podla mna nic nemaju ja som.mala obe tehu v podstate rovnake - ziadne vracanie, chute hlavne na ovocie a sladke atd a zakazdym bolo.ine pohlavie...to su take babske povery..a navyse sestricka u gynekologa ma pri dcere presviedcala kym.bolo sono ze urcite chlapec podla brucha a pri chlapcovi do sona ze urcite dievca podla brucha 😂
Ahojte baby. Našla som túto diskusiu a teším sa ze je celkom aktuálna 😊 No čo, ako sa vám darí? Ja som 20tt aktuálne, a bábätko vyzerá byt dievčatko na 80 percent tak uvidíme. V odboru ma čaká morfológia ultrazvuk veľký tak sa aj teším aj bojím zároveň, aby bolo hlavne všetko v poriadku.
Och bojím sa toho morfologického ultrazvuku dievčatá.. Už vidím ako budem stresovať aj predtým aj počas vyšetrenia..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?