Z čoho mám mastnotu pri stolici?

miriam7979
2. mar 2020

Ahoojte baby idem si k vam pre radu alebo pre ukludneni🙏😊som v 21 tyzdni tehotentva a stalo sa my ze isla som klasicky iba cikat a utrela som sa a mala som na toaletnom oranzove tak som sa zlakla a utrela este raz a zistila som ze to my slo z konečníka a v zachode bola ako mastnota oranžová a aj take ocka mastne(uplne jak pri vareni mastnota co pusta jedlo) a potom som sla na veľkú potrebu a islo zo mna dost tej mastnoty, ale stolica bola normalna 😏ci ste sa stym uz nejaka stretla alebo co? 🤔 na ranajky som mala spiske parky co pustaju takú mastnotu ze by to bolo z jedla aoebo co? ze by Nestravena mastnota 🤔 ? Nemusim sa snad bat o babo? 😊Velmi som sa zľakl ze z coho to moze byť ... Ďakujem

elenita
3. mar 2020

@miriam7979 Ahoj, len moj laicky nazor ... Podla mna to moze byt z jedla, znak, ze Ti nieco dobre nestravilo ... sleduj si to nadalej, obcas sa to jednorazovo moze vyskytnut ... keby sa to opakovalo, moze to byt alergia na lepok, laktozu, podrazdeny pankreas, atd ...

dkethe
3. mar 2020

Hmmm. Mne sa to stalo raz ked som jedla dake pilule na chudnutie, fungovali tak, ze jes co chces ale brani to vstrebavaniu tuku. Po tyzdni zo mna take islo, hned som ich vysadila.
Ako, pojedla som uz v zivote kadeco, ale oranzove mastne zo mna nikdy z jedla neslo,myslim si teda ze to nie je ok tak a treba to dr povedat, ci nedochadza k nejakej metabolickej poruche u teba, hormonalne vykyvy a pod.

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nanka888
3. mar 2020

@miriam7979 Ja som to mala tiež, presne toto iste a potom sa zistilo, že mam intoreanciu na laktozu a bielkovinu.

marca12
3. mar 2020

@nanka888 prosim ta mala si aj ine problemy? Nafukivanie alebo bolesti brucha? V poslednej dobe som si vsimla aj ja taketo hlieny v stolici,ale nemam bolesti brucha a mliecne vyrobky zboznujem.

nanka888
4. mar 2020

@marca12 bolesti ani nie, na začiatku som mala len tu oranzovu mastnotu a potom som už mala aj hnačku. Skus vynechat mliecne vyrobky alebo si daj laktazan tabletku keď ješ také a uvidis.

mirka1478
6. mar 2020

Mastna stolica je priznak celiakie.ak nemas ine priznaky mohlo ti len nieco nestravit.

miriam7979
autor
6. mar 2020

Baby nakoniec som to mala len jednorazovo z toho mastného jedlá my to zle strávili 🙏tak chvala bohu ze len to
Ale ďakujem Vám za vase komentár babule 🙂

majkaocka
17. okt 2024

@miriam7979 viem že to je starý prispevok chcem sa opýtať či tá stolica sa vám už potom neopakovala ?

miriam7979
autor
17. okt 2024

@majkaocka nebolo to nic nakoniec len raz dva krat sa to stalo a nic asi z nejakého jedla 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre