ahojte,mozte mi poradit,som v 16 tt a mam stale bolesti v podbrusku, alebo pichanie v strede podbruska alebo vajecnikov,daju sa zniest,ale mam strach z coho to moze byt.bola som u doktora stlacal mi podbrusko a bolo vsetko ok aj ultrazvuk mi robil aj babetko bolo v poriadku,s mocenim nemam problem ziadne rezanie ani palenie a vytok je biely bez zapachu tak uz fakt neviem,MAli ste aj vy nieco take dakujem
Aj ja mám niekedy bolesti v podbrušku.Beriem to ako dobré znamenie že bábatko rastie.
aj ja to mám, môžeš si dať magnézium
Ja som mala takéto pichanie, tiež som myslela, že nemám ani som nemala problémy s močovými cestami, ale som si len tak pre istotu kúpila čajík brusnicový na močák,čo môžu aj tehotné, dávam si preventívne jednu šálku denne a dve magnéziá a prešlo to...
aj ja to mam,dokonca zo 2x po kychnuti ma to tak zabolelo, ze to ustupovalo este 2 minuty, ale brala som to ako nespravne okyslicenie svalov ako ked pri bezani a nespravnom dychani picha v boku, parkrat som sa nadychla do brucha ako na joge a bolo to v poriadku. vystrasila by ma asi len krv a neznesitelna bolest, to by som sla rovno na pohotovost... na vysetreni bolo tiez vsetko ok.
ale s tym magneziom to vyskusam 🙂 dik za tip
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mozno sa ti len roztahuje maternica, kazdy to pocituje inak. Pokial doktor vravi, ze je to ok, je to ok. Ak je to maternica, tak by to za 2-3 dni malo prejst, ale bude sa to opakovat vzdy, ked babo viacej porastie.