Z chlapčeka nakoniec dievčatko

15. jan 2023

Dobre ranko, mal niekto situáciu že najprv v skoršom štádiu tehotenstva (do 16tt) gynekológ videl na ultrazvuku chlapčeka a potom neskôr to bolo nakoniec dievčatko?

paulinam99
15. jan 2023

Je to úplne jedno, hlavne nech sa narodí zdravé a rodičia mohli byť šťastní. 🙂

nikpa
15. jan 2023

Keď tam už ten penis videl tak sa ťažko vstrebe. Skôr sa ,,stáva,, z dievčatka chlapček lebo si dr. nevšimne na sone pohlavný orgán ale opačne ťažko. No tak stať sa môže všeličo 🤷 Ale nezivila by som v sebe zbytočne nádej a bola vďačná, za to že čakám zdravé bábätko. Chlapci nie sú horší, kedy to už ženy pochopíte...

tessa2299
15. jan 2023

Ano moze sa stat. Mne doktorka v 16tt tvrdila, ze chlapec, ale ze ruku do ohna za to neda. Ze to moze byt aj pupocna snura. V 17tt jasna dievka. V 21tt potvrdene dievcatko. 🙂

anickabasnicka
15. jan 2023

mě se to nestalo, ale ležela jsem v nemocnici s maminkou, které ano. a dost nadávala, protože ji celou dobu těhotenství tvrdili, že to bude holčička,takže ona měla všechno nachystané v růžovém, i jméno.vůbec se synem nepočítala. a když to na sále "vyplivla" (tak to řekla), tak to byla holčička s pytlíkem mezi nohami. a prej, maminko, jak se bude jmenovat. vypadlo z ní první jméno, co ji napadlo- Kamil. no, když nám to barvitě popisovala, tak jsme se u toho všechny bavily. nakonec ho přejmenovala na Jakub.ve finále ale kluk skončil v ustavu a ona se ho zřekla, protože se narodil předčasně a ona jeho postižení nezvládla.

nikol789
15. jan 2023

Ahoj, no mne sa to stalo.
Cca v 16-18tt mi povedal chlapec a neskôr to už bolo dievča, aj Som porodila dievca

autor
15. jan 2023

@paulinam99 @nikpa jasne že zdravicko je to najdôležitejšie, mne je jedno či bude chlapček či dievčatko len ja som bola od začiatku tehotenstva vnútorne presvedčená o tom že to je dievča 😀 a dr povedal zatiaľ niečo iné… tak som bola len zvedavá na skúsenosti iných žien 😊

@tessa2299 @nikol789 takže predsa sú aj také prípady 🙂 lebo tiež som skôr počula že skôr sa stáva že najprv povedia že je to dievča a potom dorastie pipik 😁 tak som teda zvedavá na morfo ultrazvuk, to už budem 22tt

blah24
15. jan 2023

Kamosce tvrdili do 32 tydne chlapec a byla holcicka

fineta
15. jan 2023

Mohlo sa stať, že pupocnik sa tváril ako.... A povedal, že vidí chlapčeka. 😊

kiki68
15. jan 2023

Kamoska mala a je to tazko tak skoro urcit. Cize skor od 25tt sa da spoliehat na USG

akje
15. jan 2023

Znamej tesne do porodu hovorili, ze chlapec, pred porodom bolo spomenute dievcatko, narodilo sa dievcatko 😊

nikpa
15. jan 2023

Ja myslím, že väčšina žien je na začiatku vnútorne presvedčena, že to bude dievča 😅😃

autor
15. jan 2023

@nikpa ja už mám syna a teda pri ňom som zas tušila že to bude chlapec.. intuícia ma teda nesklamala 😀

sun_shine_2020
15. jan 2023

Ahoj, áno, nám sa to stalo. Najskôr ze chlapec a nakoniec dievca😂

natali_hamzova
17. jan 2023

Kamarátka bola celé tehu v tom že čaká chlapčeka všetci jej to vravela a porodila dievčatko to bolo prekvapenie 😂

edinka126
17. jan 2023

hej, do konca porôdu som chlapec mame dievčatko 🙂

casillas28
17. jan 2023

@anickabasnicka hrozne vyjadrovanie zeny 🙈 a tak chudatko dieta aj skoncilo...

nikaeli
17. jan 2023

v neskoršom štádiu v 16tt? 🙃 na 3x som mala potvrdené dievčatko, výbavička pripravená a dva mesiace pred termínom otázka, či chceme vedieť.. my pobavene, že vieme, ale že nás môže uistiť - a že futbalista ako oči 🤪 šok.. dcéra plač, viac som nepočula 🤣 hlavou mi prebehla skriňa a bordový kočiar.. už bude mať 5 rokov a zvládol to aj v ružovom pyžamku ♥️

jankalukasova
17. jan 2023

v 16tt mi lekárka povedala, že chlapec ale nech nemaľujem izbičku na modro... mala som doma už aj dcéru aj syna. Ja som si bola istá, že čakaám dievčatko. No a na morfologickom sone v 21tt povedala, že dievčatko a dievčatko sa aj narodilo. Takže áno, stáva sa to.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre