Dobre ranko, mal niekto situáciu že najprv v skoršom štádiu tehotenstva (do 16tt) gynekológ videl na ultrazvuku chlapčeka a potom neskôr to bolo nakoniec dievčatko?
Keď tam už ten penis videl tak sa ťažko vstrebe. Skôr sa ,,stáva,, z dievčatka chlapček lebo si dr. nevšimne na sone pohlavný orgán ale opačne ťažko. No tak stať sa môže všeličo 🤷 Ale nezivila by som v sebe zbytočne nádej a bola vďačná, za to že čakám zdravé bábätko. Chlapci nie sú horší, kedy to už ženy pochopíte...
Ano moze sa stat. Mne doktorka v 16tt tvrdila, ze chlapec, ale ze ruku do ohna za to neda. Ze to moze byt aj pupocna snura. V 17tt jasna dievka. V 21tt potvrdene dievcatko. 🙂
mě se to nestalo, ale ležela jsem v nemocnici s maminkou, které ano. a dost nadávala, protože ji celou dobu těhotenství tvrdili, že to bude holčička,takže ona měla všechno nachystané v růžovém, i jméno.vůbec se synem nepočítala. a když to na sále "vyplivla" (tak to řekla), tak to byla holčička s pytlíkem mezi nohami. a prej, maminko, jak se bude jmenovat. vypadlo z ní první jméno, co ji napadlo- Kamil. no, když nám to barvitě popisovala, tak jsme se u toho všechny bavily. nakonec ho přejmenovala na Jakub.ve finále ale kluk skončil v ustavu a ona se ho zřekla, protože se narodil předčasně a ona jeho postižení nezvládla.
Ahoj, no mne sa to stalo.
Cca v 16-18tt mi povedal chlapec a neskôr to už bolo dievča, aj Som porodila dievca
@paulinam99 @nikpa jasne že zdravicko je to najdôležitejšie, mne je jedno či bude chlapček či dievčatko len ja som bola od začiatku tehotenstva vnútorne presvedčená o tom že to je dievča 😀 a dr povedal zatiaľ niečo iné… tak som bola len zvedavá na skúsenosti iných žien 😊
@tessa2299 @nikol789 takže predsa sú aj také prípady 🙂 lebo tiež som skôr počula že skôr sa stáva že najprv povedia že je to dievča a potom dorastie pipik 😁 tak som teda zvedavá na morfo ultrazvuk, to už budem 22tt
Kamosce tvrdili do 32 tydne chlapec a byla holcicka
Mohlo sa stať, že pupocnik sa tváril ako.... A povedal, že vidí chlapčeka. 😊
Kamoska mala a je to tazko tak skoro urcit. Cize skor od 25tt sa da spoliehat na USG
Znamej tesne do porodu hovorili, ze chlapec, pred porodom bolo spomenute dievcatko, narodilo sa dievcatko 😊
Ja myslím, že väčšina žien je na začiatku vnútorne presvedčena, že to bude dievča 😅😃
@nikpa ja už mám syna a teda pri ňom som zas tušila že to bude chlapec.. intuícia ma teda nesklamala 😀
Ahoj, áno, nám sa to stalo. Najskôr ze chlapec a nakoniec dievca😂
Kamarátka bola celé tehu v tom že čaká chlapčeka všetci jej to vravela a porodila dievčatko to bolo prekvapenie 😂
hej, do konca porôdu som chlapec mame dievčatko 🙂
@anickabasnicka hrozne vyjadrovanie zeny 🙈 a tak chudatko dieta aj skoncilo...
v neskoršom štádiu v 16tt? 🙃 na 3x som mala potvrdené dievčatko, výbavička pripravená a dva mesiace pred termínom otázka, či chceme vedieť.. my pobavene, že vieme, ale že nás môže uistiť - a že futbalista ako oči 🤪 šok.. dcéra plač, viac som nepočula 🤣 hlavou mi prebehla skriňa a bordový kočiar.. už bude mať 5 rokov a zvládol to aj v ružovom pyžamku ♥️
v 16tt mi lekárka povedala, že chlapec ale nech nemaľujem izbičku na modro... mala som doma už aj dcéru aj syna. Ja som si bola istá, že čakaám dievčatko. No a na morfologickom sone v 21tt povedala, že dievčatko a dievčatko sa aj narodilo. Takže áno, stáva sa to.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Je to úplne jedno, hlavne nech sa narodí zdravé a rodičia mohli byť šťastní. 🙂