Výtok v 22. týždni, je to bežné?

9. nov 2019

Ahojte baby som v 22. týždni a pri väčšej námahe som mala taký hustý soplavy výtok (farbu neviem určiť, keďže beriem macmiror), stalo sa mi to včera a dnes. Bolesti ani nič také nemám. Keďže som už hľadala v diskusiách a tam som moc toho nenašla. Tak som sa vás chcela spýtať aké vlastne mávate tehotenské vytoky? Akú mávajú konzistenciu? Keďže som sa zľakla, že čo ak mi vyšla hlienová zátka. Ospravedlňujem sa ak je to hlúpa otázka, len ja som trošku streser.

paulinkaa2
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
9. nov 2019

@paulinkaa2 Píšem ako anonym, takže kto písal včera netuším 😀 ja som niekto úplne iný 😀
Anonym je nová funkcia modrého konika, každy registrovaný používateľ ju môže pri diskusii využiť 🙂

verona1989
9. nov 2019

Taky vytok je uplne ok. Ja ho mam tiez. Som 25t. Moze byt priesvitno-biely, trochu dozlta alebo aj taky vodnaty. Pokial nasvrbi a nezapacha je to ok. Vytok ma takmer kazda jedna v tehu viac. Ak by svrbel alebo zapachal chod k dr nech ti spraví vyter ci nemas nejaku infekciu alebo nadmerný pocet bakterii.

mmoonna
9. nov 2019

Ahoj, v tehu sú zvýšené výtoky úplne bežné. Pokiaľ ťa nič nepáli, nesvrbí, nezapácha, tak je to o.k., Ja som v prvom tehu mala vodnaté výtoky a keďže som tiež stresmen, tak som bežala na pohotovosť, či to nie je plodová voda. Nebola 🙂, no a v druhom tehu som to už neriešila🙂

klarissa25
9. nov 2019

@paulinkaa2 anonym nie je nick

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre