Vyplatenie tehotenského príspevku

luciaapatrik
20. máj 2021

Dobry den mamicky kedy sa vyplaca tehotensky prispevok? Podavala som si ho 28.4. a to som bola 17tt

bobuema
20. máj 2021

@luciaapatrik už ho vyplácajú vo veľkom.
Mne došiel minulý týždeň..podávala som 21.4.

klaudius810
20. máj 2021

@luciaapatrik ahoj tiež som podala 28.4 a prišiel mi 15.5

kkovacovak
20. máj 2021

@luciaapatrik ach jaj...opäť rovnaká otázka 🤦‍♀️ majú na vyjadrenie 60 dní t.j. vo vašom prípade 28.6. dávky sa vyplacajú tak isto ako všetky iné dávky. Môžu prísť 15. môžu prísť 20. alebo 25. alebo hocikedy inokedy. To že už niekto dostal a vy nie neznamená že na vás zabudli. Každá pobočka to rieši inak rýchlo.

luciaapatrik
autor
24. máj 2021

@kkovacovak ja som si tam volala a na socialke to vonec nebolo ani zaznamenane ani v BA na centrale

laila18
27. máj 2021

@luciaapatrik ahoj tiež som BA Záhradnícka, podávala som online 19.4., viem, že majú 60dni na rozhodnutie, ale keďže som potrebovala potom aj číslo účtu zmeniť, tak píšem tej mojej referentke, pošlem jej formulár na zmenu čísla účtu na tehotenské...no a ona mu zavolá (až za týždeň 😂) že aké tehotenské, že ona žiadosť neeviduje, že ti musím doložiť aj originál, poslať poštou alebo osobne - samozrejme mám to PDF, že som podávala on-line, mám smsku o podaní...ale tie tety si robia čo chcú, nevedia, katastrofa to je...potom sa v tv vyhovárajú na málo personálu a neviem čo, ale keď som sa jej snažila vysvetliť, že som to tam skenovala a všetko tak ona si furt išla svoje 🙈 tak som jej to včera poslala ( radšej som si urobila aj kópiu lebo u nich nevieš) a som zvedavá, či bude spokojná. 🤦 Ale vyplatia mi určite až ďalší mesiac, už s tým nepočítam...normálne mám sto chutí napísať tomu riaditeľovi, nech si spravia poriadok ako to má byť, lebo jednému to stačí online a druhému nie 😡

ilovepizza
2. sep 2021

@laila18 prepacte, ale vy si naozaj neviete predstavit, kolko prace maju na socialnej poistovni a cudujte sa svete, tehotenske zrovna nie je jedina davka, ktoru vyplacaju. stalo sa, ze ked som riesila korona PN zamestnancov, tak este mesiac dozadu ich nemali nahodene, lebo nestihali, tolko im chodilo PN.. do toho toto tehotenske a ine.. veru im nezavidim a ich pracu by som robit nechcela. najma, ak im potom volaju hysterickí ludia, co si myslia, ze ich davka je zrovna ta jedina a najdolezitejsia. mne sa este nikdy nestalo, ze by boli na mna neprijemne a vzdy sa snazili vsetko doriesit co najskor..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre