Ahojte,prosim vas myslite,ze velky stres a celkove stresove obdobie moze uskodit babatku?
Ja som tiež mala strašne stresy a hlavne nervy v robote 😁😁😁 to tak ked robiš s debilami 😁😁 a plus nervy po ceste domov lebo ja cestach tiež sami debil 🤷♀️🤷♀️😁
A nemyslim si žeby to ovplvynilo babätko
@lussy261 mne umrel.ocino...Pol roka strasny pernamentny stres v nemocniciach...Teraz stres v robote som.uz 7 mesiac tehu a ked to tak zhrniem stale nieco...Dufam ze maly bude ok ako anjelik 🙏
Celé tehotenstvo s dcérou sme prežili v strese a v nemocnici so zomierajucim synčekom. Minimum jedla, spánku. Dcéra sa narodila zdravá, donosena, nebola ani uplakané bábätko.
@abbey1 chudiatko .Tak to.muselo byt strasne 🙏.
ak je to stres v praci, dala by som sa vypisat na pn
@lussy261 ja tiez zazivam strasny stres. Ani neviem preco sa tym trapim, ale nejako mi to neda. Partner sa rozviedol po 20 rokoch a jeho byvala je nocna mora. Zaslo to uz tak daleko, ze policiu na nu poslal, podal konecne zalobu na sud kvoli vyrovnaniu. Nedokazem prekusnut, ze "pani" sa odmieta vysporiadat, na urgencie od pravnika nereaguje, zije si zadara vo velkom dome (piatel byva u mna), plati jej neskutocne vyzivne na fagana, ktory mu povedal ze ho nikdy nechce vidiet a este mu tato "pani" robi dlhy na energiach🤦🏻♀️poslal na nu policiu s tym, ze mu zakazuje vstup do jeho vlastneho domu a k osobhym veciam a ona policajtom zrazu bez hanby, ze kdeze, nech sa pokojne aj nastahuje naspat, hrdinka😄Hlavne, ze mu zobrala kluce od domu, vyhadzala mu veci na ulicu a podobne. Odpadla som, ked sa jeho rodicia postavili na jej stranu, ze ma nechat cely dom jej. Hlavne, ze v dome ziju 2 dospele zeny, ktore si odmietaju same na seba zarobit a pytaju len vyzivne. Ich starsia dcera je cela mama. Decko si urobila v 19 a nikdy nikde nepracovala, na co aj. Ved niekto sa o nu postara🤦🏻♀️🤦🏻♀️pripaduju mi ako ludia z osady, a doslova ma uraza, ze sa takymito ludmi musim zaoberat🤦🏻♀️priatelovi som povedala, ze moje dieta jeho priezvisko mat nebude, ze hanbit sa za jeho "rodinu" my nebudeme. Kazdy den sa len modlim, aby ma tato situacia nevytacala, ved ja byvat mam kde, a ze sud ved isto rohodne spravodlivo a ja budem mat zdrave a stastne dietatko.
@zuzadri Prosím ťa, prečo žiješ s človekom, ktorý podľa teba vychoval Cabana? Rodičia sú vždy dvaja. A nech sa jeden z nich vyhovára ako chce, vychovávajú obaja. Išla si dobrovoľne do vzťahu s človekom, ktorý nechce alebo nevie byť otcom a dobrovoľne s ním máš dieťa?
Myslím, že jeho exmanželka je ten najmenší problém.
@abbey1 asi mas pravdu, s tou pani si poradi sud. Ved na to mame obciansky zakonnik. Tie deti ma nezaujimaju vobec. Tu starsiu a jej decko nech zivi kto chce, a vyzivne na tu mensiu aj tak upravia, kedze uz ma povinnost aj voci mne. Mal byt ozaj tvrdsi pru vychove aj v jedneni s tou zenou. Inak by sa k nemu takto nespravali, ale ked on ozaj nie je z tych co buchnu po stole a povedia, ze takto to bude. Moj oted taky bol, mala som prisnu vychovu, tak mozno preto mi to je zrazu take neprirodzene😄
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Určite mnoho žien prežilo stres v tehotenstve.
Či berieme do úvahy taku vojnu, alebo niečo súčasne ako štátnice alebo rozchod s otcom dieťaťa.
Bohužiaľ sa v tehotenstve nedá uchranit od stresu. Je to súčasť života.
Takže ak ho máš, skús ho ventilovať niečím - prechádzkami, konickami.
Ale čítala som aj názory, že stres vytvára kortikoidy a dieťatko sa práveže rýchlejšie vyvíja .
Ale každý sme iný. Treba len dúfať že je všetko dobré