Dobrý deň aj Vám sa pupok ako keby hýbe vlní sa ? 😀 to sú pohyby dieťaťa alebo čo ? Keď len pupok sa vlní
@katarina9593 mne sa na bruchu nič nehýbe😀 vždy len pupok sa mi hýbe to je zaujímavé 😀☺️☺️
@veronikabo pockaj ake bozule sa ti budz robit coskoro, nie ze vlnky, ale tsunami 😄
@veronikabo nic v zlom, ale preco zakladas stale tie iste temy o vlneni brucha, pupku? toto iste si sa pytala tu na fore 21. juna a potom si zalozila temu o tom istom este raz, takisto si sa pytala aj na poradni porodnej asistentky 21. juna a vsade ti pisu ze ano, su to pohyby, tak naco sa pytas znova? nerozumiem 🙈
@veronikaszabova no mňa by zaujímalo v kolkatom týždni je, ja mám tiež vlnenie bruška sem tam ale ja som len v 9tg takže nepripisovala som to k tomu 😂 a asi ani nebudem že je to od väčšieho mesiaca nie? 😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@veronikabo hej to sú pohyby dieťaťa mne to robila malá 🙂a vždy vecer keď som si ľahla na bok tak sa mi vyduvalo po bokoch strašne 😂😂😂☺️