Chcem sa spýtať aké máte overené vitamíny v 2trimestri tehuľky?od začiatku tehu.uživam mamavit s horčikom. Býva mi špatne,chute,kyselina, horká chuť v ústach,pocit na zvracanie a tiež únava...teraz v 2.trimestri uživam mamavit prefolin+dha
Ladeevita od začiatku, potom ma asi začalo od nej "zapekat" keďže železo aj vápnik tam je, ale stravou som to v pohode dala. Som s nimi spokojna
Vitamínmi tehu nevoľnost nejako neovplyvnis, proste to patri k tomu 😃, kým prudko stúpa Hcg a nevyvinie sa celkom placenta, tak býva často zle
Femibion
Mne doktor odporučil len kyselina listová.. A papať ovocie a zeleninu. Zdravý životný štýl.. Známa mi odporučila Každý den banan. Vitamín B6
Všetky skupiny vitamínov B hrajú kľúčovú úlohu vo vývoji vášho dieťaťa. Preto by ste nemali zabúdať na banány, ktoré sú bohatým zdrojom vitamínu B6. Ten je skvelý na rozvoj centrálneho nervového systému dieťaťa. Koordinuje činnosť v priebehu v priebehu jeho vývoja a pomáha pri biosyntéze neurotransmiterov sopamínu a serotonínu. Vitamín B6 pomáha prenášať kyslík do tkanív prostredníctvom hemoglobínu. Odporúčaná denná dávka vitamínu B6 pre tehotné ženy je 1,9 mg, pričom jeden stredne veľký banán obsahuje 0,4 mg alebo 21 percent z denného odporúčaného príjmu.
Atd..
Este omega 3 mastné kyseliny. A je to pravda ze je dobre piť kojenecku vodu? Počas tehotenstva?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@siussana počas celého tehu len femibion 🙂