Prosím mamičky aké vitamíny ste si dávali teraz v zimnom období samozrejme ovocie zelenina to musí byť aj kyselinu listovú beriem na nete sa píše čokoľvek preto radšej dám na vaše skúsenosti 🙂 ďakujem
Ja uzivam ladee vita, su tam vsetky potrebne vitaminy, co by som pre svoje babo neurobila :D
@eliene ja beriem multivitamin, ktory som uzivala aj predtym (obsahuje vsetko vrata kys. listovej a vsetkyc beznych vit., vratane horcika a vapnika - vsetko v odporucanych dennych davkach). uzivam omega 3, tiez som ich brala aj predtym, lebo mam malo ryb v strave. a na zaver probiotika - citala som o tom studiu, ze mamicky, ktore ich brali v tehotenstve mali deticky s omnoho mensim vyskytom koznych chorob a exemov.
samozrejme je to na uvazeni kazdej. pestra strava je zaklad. ale zvycajne ani v najpestrejsej strave nejaky ten vitamin chyba.
@eliene
Ahoj. Ja beriem Femibion a je super .. Nechýbajú nám žiadne vitamíniky a to ja nelúbim zeleninu takže tých vitamínov predsa nie je veľa 🙂 jediná vec beriem od gynky železo 🙂
ja som brala. Dcerka sa mi narodila v novembri, tak od začiatku som brala tie iste vitaminy, nedelila som to podla ročneho obdobia
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@eliene pri poslednych dvoch detoch ziadne. Je to zbytocne vyhadzovanie penazi. Aj kyselinu listovu som brala tak max.do 5 mesiaca alebo dokedy mi vyslo balenie.