Vírivka a tehotenstvo

dadka1234554321
4. okt 2022

Ahojte momentálne som v 17. Týždni a mame doma vyrivku vždy ma max 38 stupňov. Myslite že to môže uškodiť bábätku ?

7lenka11
4. okt 2022

ja by som to neriskovala, mne doktor povedal, že si počas tehotenstva nemám dávať horúce kúpele vo vani.. a vírivka je v podstate horúci kúpeľ.. bábu neuškodí, len aby to tebe nevyvolalo nejaké bolesti, nedajbože kontrakcie.. horúci kúpeľ sa odporúča na vyvolanie pôrodu

kamajka
4. okt 2022

osobne by som tehotna do 38 stupnovej vody nevliezla. mimochodom je to vírivka - odvodene od slova vír, víriť sa (voda) nie od slova výr- sova.
prepáč som musela. pekny den.🙂

zanettsur
4. okt 2022

toto vseobecne nie je v tehotenstve velmi prospesne, ani sauny ani nic taketo. radsej by som to neriskovala, uz nie si predsalen na zaciatku, vtedy mi to este doktor povolil, respektive nevedela som, ze som tehotna a boli sme v saune, zlakla som sa, ale doktor ma ubezpecil, ze na zaciatku je to ok. ale raz :D

lauha21
5. okt 2022

Tak akože 😂 pre mňa 36 stupňová virivka nie je horúca voda ja sa teplejšou sprchujem ale cca od 13tt som nebola lebo sme mali vonku len nafukovaciu a už mi bolo chladno, ale mne lekárka povedala, že keď pôjdem nachvilku tak 15 minut a nie je to pre mňa nejaká horúca voda tak by to nemalo uškodiť… vani sa vyhýbam lebo tam by som umrzla keby si nedám horúcu 😂 ale tá vírivka je úžasná na uvoľnenie svalstva… je to ale na tebe riziko tam môže byť

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre