Vinea v tehotenstve

27. aug 2022

Ahojte pijem aj cistu vodu ale kazdy den musim mat aj vineu.. ja si ju neviem odopriet.. strasne mi chyba sladka voda... a tento krat vyhrala vinea 😃 myslite ze by som tym mohla dako ublizit babetķu som len 18tt...a inak v 1tehotenstve ma boleli prsia len na zaciatku potom nie.. ale teraz ma bolia stale.. viem ze vinea je na podporu mlieka.. myslite ze by som to mohla mat aj z toho? Dakujem

autor
27. aug 2022

@beata_k dakujem idem citat

konikkon
27. aug 2022

Ja mám pocit, že niektoré ženy, keď otehotneju, mozog im ihneď odíde na dovolenku. Ako prosím ťa môžeš ublížiť bábätku pitim malinovky?

sialenaveronika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
chlpana
27. aug 2022

Samozrejme ze mozes pit Vineu. Jedine ak by si mala tehotensku cukrovku tak potom obmedzit 🙂 inak nazdravie!

mikadooo
27. aug 2022

Vinea je úplne v pohode 😉. Daj si pre chuť, jasné, že nie dve fľaše denne. Mňa prsia z viney neboleli. Príjemné tehuľkovanie 🙂.

lubica9414
27. aug 2022

@sialenaveronika nerozumiem prečo majú ľudia zakaždým potrebu urážať druhých. Nemáte niečo prínosné povedať, tak radšej nepovedzte nič.

petulda333
27. aug 2022

@lubica9414 zrejme su doma pod papucou ,tak si pridu rypnut sem

petulda333
27. aug 2022

Mozes, ja som pila pepsi. Po lyzickach sice,ale nikdy som jej tolko nepila ako v tehotenstve

sialenaveronika
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
svokrinjazykmonika
27. aug 2022

Z vinei ťa určite nebolia tie prsia, to je blbosť asi. Mňa tiež raz boleli raz neboleli a vineu nepijem 😄 Ublížiť by nemala ale tak celkovo nie je dobré piť sladené nápoje každý deň a už vôbec nie veľa. A čoskoro pôjdeš na test na cukor tak uvidíš potom. Ak budeš mať zvýšený budeš musieť ísť na diabetológiu, budeš mať diétu a budeš si merať cukor glukomerom a to na vineu zabudni úplne. Lebo ak sa ti objaví tehot. cukrovka tak si budeš možno musieť pichať inzulín.

zabina27
27. aug 2022

Ak sa bojíš toho cukru, tak si ju rieď pol na pol s vodou, ja som to robila aj pri kojeni, keďže mne zbytočný cukor fakt netreba 😀

nikusik1995
28. aug 2022

Pijem denno denne kolu Pepsi a iné somariny, manžel sa namna hneva zakaždým keď vypijem min 4 pohare za sebou pred tehotenstvom som to nevyhladavala no bohuzial som teraz nezastavitelna a žijem 🤷‍♀️ aj maly je v poriadku sme uz v 24tt . včera som si otvorila nealko Hubert lebo nič iné doma nebolo okrem čistej vody . Žiaden stres

bessdonna
28. aug 2022

@konikkon a ja mam pocit,ze niektore zeny sem vyslovene chodia urazat ine zeny a honit si ego

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre