Ahojte mamicky,čakám prvé dieťatko a zaujímalo by ma ci aj vy ste mali také aktívne bábätko? Som v 24tyzdni a pohyby cítim asi 5 týždňov.. Ale pohyby sú také,že mala sa hýbe a akoby zostala v podbrušku bud napravo alebo nalavo.. Zostane tak asi minútu a vtedy mam vypuknute brucho..niekedy smiešne tvary brucha mam..V noci mi ale spat dá..S tým problém nie je..Len cez deň je dosť aktivna a dosť kopka,hýbe sa..Mali ste niekto podobnú skúsenosť?Dakujem
@lucka010 ja som názoru toho že radšej nech cítim pohyby ako keby necítim nič
Bud rada ze je aktívna, moja bola "extrémne lenivá" koľko som sa na chodila na pásy lebo som žiadne pohyby necítila... Aj celý deň.. A veľakrát pred stresom ci je všetko v poriadku to zachránovala jej stikutka...
Ďakujem Vam,len som sa zľakla ci je normálne keď mi zrazu baby zostane na jednom mieste a bruško sa mi úplne vyduje ale len tam kde je baby
To mas super ze to robi cez den ..moje deti zvykli cez den relaxovat hoci sa hybali dost no v noci robili party ze som spat nemohla. pockaj este Ta budu po 30tt steglit rucicky pri vajecnikoch a nizsie
@lucka010 ano mala som to rovnako. Mala som pocit, ze to dieta nikdy nespi. Zial, po jeho prichode ta aktiva pokracovala
Moja bola aktívna od 18 týždňa. Doktor že od 30 týždňa bude menej aktívna a prd makové od 30 týždňa to bol des čo tam vystrajala
a až do pôrodu bola aktívna. Práve rebrá určite mám domliazdene
a to som už 3 a pol mesiaca po pôrode. Talze tak
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?