Ahojte. Chcem sa opýtat ake ste mali,alebo mate velke brusko v stvrtom mesiaci? Najlepsie teda keby mozte fotky pridat 🙂 Mne sa to moje zdá malé,iba ked sa najem vypadam rovno jak v piatom :D.Dakujem
Stale to nebolo bohvieco a to som to porodu pribrala 11,5kg🙂 prijemne tehulkovanie a pekny rast bruska🙂
Ani v prvom a ani v druhom tehotenstve som v stvrtom mesiaci nemala absolutne ziadne brusko. V druhom tehotenstve som sa v tom obdobi konecne zmestila do nohavic, do ktorych som sa od prveho porodu nevedela vtrepat :D
Ja som tiez nemala vobec ziadne az koncom 5-teho mesiaca zacalo byt normalne vidno ze som tehotna
@honey1151 ahoj, no ja som teraz v 20tt a poviem ti, že do 18 tt nič a potom sa to zrazu nejako samo zväčšilo, na váhe som pribrala 3 kg, nepočítajúc tých 6 čo som na začiatku schudla, takže ešte stále som v mínuse, je pre mňa záhada, kde tie kilá sú, ale bruško už teda pekne vykúka, ale každá sme iná, takže no stres :D
@honey1151 a ešte môžeš bobčo nosiť aj v krížoch, čo neskôr nebude veľmi príjemné, moja sestra vie o tom svoje, tá nemala brucho do 6 mesiaca žiadne 🙂
Ahoj ja mam tiez malinke ale ked sa napapam tak som velka ako v 9mesiaci😂😂😂
No môj priateľ strašne túži po chlapcovi :D ako väčšina chlapov...len nech je všetko v poriadku.
Ahojteee,,ja od minuleho tyzdna mam vacsie celkom dost😁ja mam az 11.3..sa neviem dockat..ze co to bude...xceli by sme dievcatko..a aj si trosku myslim lebo sa rozsirujem ako tvarujem😂😂😂😂
@brckava105 tak to potom daj určite vedieť čo to bude :D
Ja som nemala nič ani v 5 vydávala som sa a nikto nevedel že som tehotná a to som mala obtiahnuté šaty nič si z toho nerobte 😀
V 4. žiadne 🙂 ja som trošičku oblejsia, ale nie nejak veľa.. Čiže to na mne vo 4. mesiaci nebolo vôbec vidieť
Mne trochu vykuklo az v 18-nastom tyzdni
🙂 Velkost je individualna ..ja som v 20tt a mam malinke brusko ..hlavne rano ...k veceru troska vykukne.
@andrea1010 nie si v minuse, normalne si pribrala 3kg v tehotenstve doteraz a predtym tych -6 kg bola voda, tuk, svaly...3kg uz je babo, plodova voda, vacsie mnozstvo krvi 🙂 plus tona radosti na vrch 😎
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja kedze som vela zvracala a aj som tym padom schudla tak do 6.mesiaca som nosila svoje nohavice a oblecenie.brusko som mala iba take malinke jak ked sa troska viac najem.fotky nemam z toho obdobia lebo nebolo co fotit😀 ale je to asi individualne.najviac mi poskocilo brusko cca medzi 7-8 mesiacom.v siedmom som zacala nosit svoje rifle s rozopnutym gombikom.stale to n