Veľkosť bruška v štvrtom mesiaci

honey1151
5. feb 2016

Ahojte. Chcem sa opýtat ake ste mali,alebo mate velke brusko v stvrtom mesiaci? Najlepsie teda keby mozte fotky pridat 🙂 Mne sa to moje zdá malé,iba ked sa najem vypadam rovno jak v piatom :D.Dakujem

simaaprilova
5. feb 2016

Ja kedze som vela zvracala a aj som tym padom schudla tak do 6.mesiaca som nosila svoje nohavice a oblecenie.brusko som mala iba take malinke jak ked sa troska viac najem.fotky nemam z toho obdobia lebo nebolo co fotit😀 ale je to asi individualne.najviac mi poskocilo brusko cca medzi 7-8 mesiacom.v siedmom som zacala nosit svoje rifle s rozopnutym gombikom.stale to n

simaaprilova
5. feb 2016

Stale to nebolo bohvieco a to som to porodu pribrala 11,5kg🙂 prijemne tehulkovanie a pekny rast bruska🙂

kukakaj
5. feb 2016

Ani v prvom a ani v druhom tehotenstve som v stvrtom mesiaci nemala absolutne ziadne brusko. V druhom tehotenstve som sa v tom obdobi konecne zmestila do nohavic, do ktorych som sa od prveho porodu nevedela vtrepat :D

guglina
5. feb 2016

Ja som tiez nemala vobec ziadne az koncom 5-teho mesiaca zacalo byt normalne vidno ze som tehotna

luna90
5. feb 2016

16 tt ak sa dobre pamätám, ja mám bruško od začiatku ☺

kukakaj
5. feb 2016

@luna90 ja mam take teraz v 28tt 🙂 @honey1151 to sa neda porovnavat, kazda sme uplne ina, len zbytocne stresy si tym narobis

luna90
6. feb 2016

@kukakaj presne tak, každá z nas sme iná, ja som uz v treťom mesiaci nosila iba leginy, lebo mq ryfle tlačili a moja svagrina bola tak isto ako ja 😀 tiez jej rychlo rastlo brusko😉

honey1151
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
honey1151
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andrea1010
7. feb 2016

@honey1151 ahoj, no ja som teraz v 20tt a poviem ti, že do 18 tt nič a potom sa to zrazu nejako samo zväčšilo, na váhe som pribrala 3 kg, nepočítajúc tých 6 čo som na začiatku schudla, takže ešte stále som v mínuse, je pre mňa záhada, kde tie kilá sú, ale bruško už teda pekne vykúka, ale každá sme iná, takže no stres :D

andrea1010
7. feb 2016

@honey1151 a ešte môžeš bobčo nosiť aj v krížoch, čo neskôr nebude veľmi príjemné, moja sestra vie o tom svoje, tá nemala brucho do 6 mesiaca žiadne 🙂

honey1151
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
brckava105
10. feb 2016

Ahoj ja mam tiez malinke ale ked sa napapam tak som velka ako v 9mesiaci😂😂😂

brckava105
10. feb 2016
zellvicka
14. feb 2016

Vidíš ja som v 14tt a už od 11tt mi rastie bruško 🙂 a to bude prvé miminko 🙂

honey1151
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zellvicka
15. feb 2016

@honey1151 doktor povedal, že 16-20 týždeň možno bude vedieť...takže 9.3 mám ďalšiu poradňu snáď budeme vedieť. Ale osobne mi je jedno či chlapec či dievča, len nech to je zdravé...

honey1151
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
honey1151
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zellvicka
15. feb 2016

No môj priateľ strašne túži po chlapcovi :D ako väčšina chlapov...len nech je všetko v poriadku.

brckava105
15. feb 2016

Ahojteee,,ja od minuleho tyzdna mam vacsie celkom dost😁ja mam az 11.3..sa neviem dockat..ze co to bude...xceli by sme dievcatko..a aj si trosku myslim lebo sa rozsirujem ako tvarujem😂😂😂😂

zellvicka
15. feb 2016

@brckava105 tak to potom daj určite vedieť čo to bude :D

adela232
15. feb 2016

Ja som nemala nič ani v 5 vydávala som sa a nikto nevedel že som tehotná a to som mala obtiahnuté šaty nič si z toho nerobte 😀

qwertxy
15. feb 2016

V 4. žiadne 🙂 ja som trošičku oblejsia, ale nie nejak veľa.. Čiže to na mne vo 4. mesiaci nebolo vôbec vidieť

gagik
15. feb 2016

Mne trochu vykuklo az v 18-nastom tyzdni

stefanie1989
16. feb 2016

🙂 Velkost je individualna ..ja som v 20tt a mam malinke brusko ..hlavne rano ...k veceru troska vykukne.

stefanie1989
16. feb 2016

Vid foto.

kllamarka
16. feb 2016

Ja teraz cakam druhe, je to 4ty mesiac. Ale tejto velkosti som prve mala az v 6tom 🙂

baaambulkaa
16. feb 2016

Takéto som mala v 14tt, ale rástlo každým týždňom 🙂

nela6
16. feb 2016

@andrea1010 nie si v minuse, normalne si pribrala 3kg v tehotenstve doteraz a predtym tych -6 kg bola voda, tuk, svaly...3kg uz je babo, plodova voda, vacsie mnozstvo krvi 🙂 plus tona radosti na vrch 😎

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre