Som len v 19 tt a pribrala som už skoro 12kg. Žiadne prejedanie u mňa nieje, nechápem. 😪
Je to moje prvé tehotenstvo.
Koľko ste pribrali v tehotenstve? Moja váha pred tehu bola 77kg
15kg cca
ale videla som na poradni aj mamicky, co pribrali cez 20kg
....a po porode velmi zavisi od genetiky, ci prirodzene stratite vahu dojcenim alebo su aj take typy zien, co dojcenim nechudnu
netrapte sa teraz nad tym, budete riesit po porode 😉
Prvé 13, druhé 10
Nerieš. Po pôrode to pôjde dole. Niekomu rýchlejšie, niekomu pomalšie, ale ja som pribrala 15 a zhodila 25 😬
Prvé tehu 25,druhé tehu 30kg,,začínala som však veľmi nízkou váhou na svoju výšku,po pôrode išlo všetko pekne dole ,dokonca aj po pôrode po 40-tke
Ja som 21tt a mám navyše už 8kg. Cvičím, každý deň 10 000 krokov, stravujem sa zdravo, väčšinou som v kval deficite lebo som tak naučená a aj tak priberám 🤷 je to moje tretie tehu, v prvých dvoch som sa vôbec nesledovala a priberala som rovnako ako teraz, tuším že som taký typ na ktorý sa to proste lepí 🙈 plus mám ale opuchy na ľavej nohe kvôli varixom
Ja som pribrala 15 ale začalo to až od 16-teho týždňa. V pôrodnici som prisla o 10.
Obe tehotenstva som pribrala 16kg
pri prvom sa pribrala 16 kg .... za 6 mesiacov 1 kg a potom čo mesiac - to hrozné číslo....
pri ostatných tehu 11, 13 a 10 kg...
po každom tehu som sa vrátila na pôvodnú váhu 51 kg...
V UK sa pocas tehotenstva nevazis 😝 len na zaciatku. A mna to ani nenapadlo, kedze som bola za mlada anorekticka. Prve tehotenstvo +22kg, nechala som v nemocnici 16 ;) a druhe (dvojicky) +31kg, ostalo v nemocnici 27kg🤣 netrapit sa vahou. Vobec
Ono ta váha nemusí byť vobec tuk. Niekedy sa pri tehotenstve môžeš veľmi nalievať vododu. Moja svagrina má dve deti pri jednom pribrala 20 kg a pri druhom 10. Pri tom prvom bola riadne opuchnutá, proste telo jej zadržiavalo vodu. Po pôrode jej to išlo veľmi rýchlo dolu. Ja som v tehu pribrala 15 kg. Prvé tri mesiace nič a potom sa to rozbehlo 🙈 Keďže moja vychodiskova váha bola 51 kíl, tak to bolo dosť. Ale môj balíček radosti mal 4 kg ako novorodenec :D ... 7kg som nechala v pôrodnici a zvyšné kilá išli postupne úplne sami dolu v priebehu cca 8 mesiacov.
Ja som pribrala 30 kg, a to som bola celé tehotenstvo aktívna, neprežierala som sa ... fakt, ako taký malý tuleň som vyzerala ... po pôrode hneď 10 kg dole, ďalších 10 kg v priebehu dvoch mesiacov po pôrode, tých zvyšných 10 kg sa doteraz neviem zbaviť 😀
Ak sa tym budes teraz trapit, zmenis na tom nieco? Dietovat v tehotenstve aj tak nemozes🤷♀️ Prostr len pokracuj v pestrom stravovani a zvysok sa vyriesi ked bude po tom 🙂 niektore zeny proste priberu viac, ani nevedia ako. Ja som pribrala 22kg, rodila som presne na termin. V porodnici zostalo 8kg a za prve 4 mesiace odislo dalsich 8..zostalo mi este nejakych 6 a urcite sa ich postupne ponaly zbavim, ale kedze dojcim nejdem do ziadnych extremov 🙂
Ale ja 24 kg a to tie posledné dni som sa ani nevážila radšej...ale dá sa to zhodiť potom, len to trochu trvá 😆
V prvom tehotenstve cca 15kg ( dvojky), v druhom som si dávala veľký pozor na jedlo a bum 20 kg. Vôbec som to nevedela ovlypvnit. Žiadne prežieranie, žiadne chute, jedine nízka počiatočná vaha. Nechápala som. 10 kg odišlo pôrodom a 10 ostalo. Dala som dole 6 kg, športom a diétou, ale nešlo to ľahko. 4 mám stále navyše, ale ešte kojím ta sa utesujem že keď dokojim hadam sa to odlepí. Neries to priberanie, keď sa neprezieras a neješ somariny. Potom to dáš dole. Hlavne nech ste zdravi.
Prvé tehu zo 60kg na 96. Druhé tehu zo 73kg na 92.. pribrala som stále tak extrémne až v 3. Trimestri..
Ja som nabrala 19/20kg, z vahy 54kg na 74. Teraz mam 51kg , takze no stress. Mne bralo telo vodu, ale neskutocne. Ja uz som nemohla dat ani ruku v past. Takze ono to nemusi byt jedenim za dvoch. Inak isla ta voda aj prec rychlo, to bolo take ze 2kg za den tie prve tyzdne
ja som pribrala 24 kg a to som v 37tt cize este furt neni konec 🙈
Ako ja to moc neriešim, dobre trochu ma to trápi ale viem ze to neovplyvním. Určite neriešim žiadne diéty ani nič, len som chcela vedieť že ako ste to mali vy iné ženy 😁
Po pôrode sa hádam dám dokopy nejak 🤣🤣 teraz nech je bábätko zdravucke hlavne ❤️
Po porode to pojde dole, u mna islo aj 4kg navyse este k tomu
@lenuska9999 som rada, že som nebola jediná 🤣
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Prvé tehotenstvo z 55kg na 75kg… 🙁 tiež som sa neprejedala. V nemocnici ostalo len 5kg .. druhé tehotenstvo “našťastie” nič. Grcala som do 32tt, -8kg, pribrala som 5 a 5 potom nechala v pôrodnici 😀