Veľká hádka v 18. týždni

tinka9284
22. feb 2015

Ahojte, prosím o radu - mohla silnejšia hádka v 18 tt ublížiť babatku ? :(((
Teraz si to vyčítam či som mu tým neublížila :(( ale už som sa dnes neudržala a vybuchla som , navrieskala som riadne až so plakala.

okataivana
22. feb 2015

hlavne uz treba byt v klude.aka budes v tehu take
bude mimco.

janka3007
22. feb 2015

Nemohla ublizit,neboj 🙂

henikav
22. feb 2015

@tinka9284 neboj, neublizila, aspon si evakuovala svoj hnev. No ale snaz sa stresom vyhybat, babatku to sice neublizi, ale casto je to tak ze kludna mamicka ma aj kludne babatko a nervozna mamina mava babatko tiez nervozne, ktore stale place, potom je to velmi tazke zvladnut. Ked sa nevyspis ani vo dne ani v noci a babo bude stale plakat, to sa potom casto odrazi aj na partnerskom vztahu 😉

oladuna
22. feb 2015

@tinka9284 babatko si plava vo svojej bubline.nic sa mu nestalo. Len tebe moze vyskocit tlak co moze byt nebezpecne pre dieta ak sa to stale bude opakovat takze si davaj pozor

gubiko
22. feb 2015

podľa mňa je lepšie vypustiť paru, ako dusiť v sebe napätie. moje bábo už prežilo niekoľko hádok. hlavne sa snaž upokojiť, byť v pohode a skôr veci s druhými rieš priebežne, aby sa v tebe stres nekopil.

mircalla
22. feb 2015

@tinka9284 Neboj - ja som mala dlhodobe brutal stresy v tehu - partner si vtedy zacal s kolegynou a babatku to neublizilo

tinka9284
autor
22. feb 2015

@okataivana
@janka3007
@henikav
@oladuna
@oladuna
@gubiko
@mircalla
ďakujem vám za reakcie - tak som trocha kludnejšia - ono to nebolo jedno navrieskanie- ale v priebehu pol dna som si navrieskala všetko čo ma štvalo tak postupné dávkovanie ale zakažkým silne vrieskanie a plač - už som v poho ale bojim

ukulela
22. feb 2015

@tinka9284 neboj. ja som mala pocas tehu celkom vaznu havarku, nie mojou vinou som sa ocitla na verejnom mieste v centre fyzickej potycky, k tomu dost psychicky narocna praca a jedna hadka s drahym taka, ze vnavale hormonov som si uz ratala pracjy, ci mi po porode vyhde na prenajom bytu a kedy by som sa musela vratit do roboty ... a mrno je zdrave, spava celu noc (a to sa mi nedalo spavat a byvala som aj do druhej tretej hore ...)
takze ziadne stresy a drz sa.

monicm
22. feb 2015

@tinka9284 neboj,určite nie,možno sa len divilo,čo to mamka stvára,ale určite si mu neublížila. 🙂 🙂

tinka9284
autor
22. feb 2015

@ukulela
@monicm
no dufam že to dnes bolo naposledy :( je to pre mňa blbe, lebo ako prvorodička necitim ešte pohyby a na dalšiu kontrolu ideme až o tri týždne, no tak preto som z toho aj tak nesvoja, ale už je klud, tak snáď si mimisko pekne hovká a ja budem už ticho 😖

vera1605
22. feb 2015

@tinka9284 Neboj sa urcite sa babu nic nestalo, ja ked som bola tehu bola som neustale v strese, manzel bol vazne chory, blizka sesternica mi spachala samovrazdu a furt nieco prislo kvoli comu som bola v strese plus velky strach o babo, v 8m namna zautocil vlciak tak som sa zlakla ze som myslela ze hned porodim plus aj hadky, a teraz o dva dni ma mala rocik a je uzasna, kludna, furt usmievava, zdrava lepsie dieta som si snad nemohla priat, ani zo zubkami nemame problemy. Tak sa neboj a tes sa na mali zazrak 🙂

maria117
23. feb 2015

@tinka9284 to su hormony. babatku sa nic nestalo,tebe sa mohol zvysit tlak..ja som prvy trimester bola vkuse bud vo vybuchu al pred vybuchom.... tak som sa snazila skludnit cca v 11tt,aby babo bolo kludne, no a zacali problemy s nizkym tlakom i nevolnosti 😀 a to pisem vazne.. urcite je lepsie byt v poho,ale nie vzdy sa to da

tinka9284
autor
23. feb 2015

ahojte mamičky a budúce mamičky - dnes sme museli isť neočakavane k lekarovi a videla som aj mimčo a bolo v poriadočku - pekne sa tam bavkalo s ručičkami 😀 takže dnes mu maminka slubila, že sa už hadať nikdy nebude 😵

celasapremenim
2. apr 2015

@tinka9284 neublizilo, neboj sa, urcite je vsetko v poriadku
ja som cez tehu riesila dve stresove situacie, jedna v prvom trimestri a druha v tretom.... a nemohla som ani spavat, mala som obavy, ale teraz mam krasneho, kludneho, usmiateho chlapceka, je popredu vo vyvine a cele materstvo je uzasne

kvetinkakk
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katrin21
12. okt 2015

@tinka9284 ale nie... kazda mamicka prezije nieco, co ju rozculi... ja sa tiez podchvilou vytocim... jasne, ze treba sa snazit byt v pohode, ale zase nic vazne sa babatku nestane.. ono sa to potom na detoch odraža skor v povahe, mozu mat rozne bloky v oblasti vnimania sameho seba, alebo vztahu k rodicom.... je to o ich tzv. limbickom otlačku ,tory vznika prezivanim uz v tehotenstve, ale aj v minulom zivote... je to akoby odzkadlenie prezivania dušičky.. su tam dobre aj zle veci odrazene v tom...

upam
12. okt 2015

to su hormony aj mne sa stalo ze som sa vytocila az mi zle prislo ruky sa mi triasli.. neboj nic sa babu nestane

tinka9284
autor
13. okt 2015

ahojte, tá hádka mu neublížila 🙂 - Už máme dva mesiace drobčeka doma, je stále vysmiaty , i keď niekedy pekne upišťaný ale to k tomu patri 🙂

gubiko
13. okt 2015

@tinka9284 gratulujem 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre