Ahojte, chcem sa opýtať, či máte aj vy také živé dieťatko ako ja a to hlavne večer, keď si ľahnem! Naše je každý večer ako keby na diskotéke! A k tomu chodím aj za 2 hodiny, kým idem spať aj 6 krát na wc, trápi to aj Vás?
@zuzana316 ano, ja mam presne to iste, vecer ked si lahnem tak sa maly santi...cez den sa len sem tam mrvi, ale ked chcem ja spat vtedy sa on zobudi :D a s tym wc-kom tiez, lezie mi to na nervy, snazila som sa aj menej pit ku veceru ale nepomohlo aj tak stale beham casto 🙂 a citala som ze babatka si cez den spinkaju, pretoze ked je mamicka v pohybe oni to v brusku citia ako jemne kolisanie v plodovej vode a to ich uspava, a vecer ked ideme do perin sme pokojne my a vtedy nastava cas ich aktivity 🙂 ja zaspavam uz len na boku, lebo ked som na chrbte citim ho este intenzivnejsie 😅
No dievčatá som rada, že nie som sama a že je to normálne! ja v noci ale spím, neviem či necítim tie pohyby v noci, ale zatiaľ spím dobre, klop klop klop... 🙂
No a to, že menej piť večer, to nepomáha ani mne! a tiež som cítila, že detičky uspáva pohyb mamičkin, tak potom asi večer si to kompenzujú
Ja našťastie v noci spím v kľude a preto som aj celkom rada, že náš drobec sa predvádza iba večer!
Ja to mám baby vkuse stále. Nielen cez večer ale aj večer 🙂 strašne hyperaktívne dieťa 😀
ja by som bola strašne rada keby to bolo pravielné🙂) moja si vystrája kedy chce a ticho je tiež kedy chce🙂potom aby som vymýšľala teorie, že či je všetko ok a je len unavená a spí🙂 Ale to večerno-nočné cikanie je pravidelné - paradoxne🙂)
Baby a v 24tt - 25tt nevadi ked sa babo hrozne malo hybe aj 2 dni...?lebo akurat teraz mam od vcera totalne ze kopne 3x zaden a trosku vecer a dost.
.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
aj ja som to mala pri dcerke cez den nic a v noci som skoro vobec nespala....a to cikanie no hruza...vsetko je ok