Ahojte, prosím poraďte.... Som v 15 tt, do 12 tt som pribrala 2 kila no posledné dva týždne som schudla 4 kilá. Chcem sa spýtať ci ste sa s tým niektorá stretli... Už som zúfalá a bojím sa že bábo nebude mať dostatok živín.
Ja som nepribrala ani kilo pocas tehotenstva.
Ja som tiež nepribrala ani kilo a všetko bolo ok 🙂
Zo 69 na zaciatku tehu som v prvych 4-5 mesiacoch sla na 64,5 a priberat som zacala od 6 mesiaca... V porodnici som mala 75 kg a domov som sa vratila ako 65 kilova... Malinka je zdrava krasna a pordna vaha bola 3820 a 52 cm... Cize ziadne obavy...
neboj sa ,všetko je isto OK...priberanie ťa ešte len čaká...ja som pri prvom tehu za 6 mesiacov pribrala 1 kg....ale POTOM....😈
Ja som pri vsetkych troch tehotenstvach isla rodit s mensou vahou ako som mala pred otehotnenim a deti su OK.
Ja som do 22 tt schudla 4kg, potom to chvíľu stalo a potom šlo hore o 13kg od pôvodnej váhy
Zavisi kolko vazis.Baby pri tele bezne chudnu v tehotenstve,alebonpriberu minimalne.
Ja som v 19+4tt a schudla som 9 kil za toto obdobie, zatial som nepribrala ani pol kila stale ked som na poradni stale na vahe chudnem ak je babo v pohode mozes bit kludna 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nikky17 ja som priberala po 1kg potom som 2m bola na istej váhe dokonca sim schudla kilo a dokopy +13kg . Malá mala 3800g