V ktorom tt vám povedali pohlavie ? Nakoľko mám placentu vpredu?
@babovka2321
Lebo ja som bola na poradni a chcela som aj fotku a doktorka mi povedala že mi ju nespraví lebo že placenta je v predu 😂takže neviem no ale idem teraz na 2 trimestrálny skriíning k Grochalovi tak som zvedavá dúfam povie pohlavie som nedočkava😂😂
Syn-13 týžden (tak na 80%,potom to v 16 tt potvrdila)
Dcéra - 16 tt. V oboch prípadoch som mala placentu vpredu a som aj silnejšia, no vždy bolo pekne vidno a dali mi aj fotky.
Tiež mám placentu vpredu a mne až v 20tt povedali chlapec ale od vtedy koľko ultrazvukov sa robilo na každom jednom mi povedali že platí chlapec. Som zvedavá či na just nepríde dievča 😂
19tt, aj to mi povedala, ze na 100% na dalsom vysetreni, lebo mal nohy pri sebe, ale pri oboch som nejak od zaciatku vedela.
V 12tt, neskôr potvrdili.
Až okolo 22tt mi prvýkrát povedali, aj to bolo vyšetrenie nie 20 minút, ale 3 hodiny, plné prechádzok, skákania, cukru,... Proste malý sa nikdy nechcel otočiť a ukázať 😂
2 dni pred druhym velkym ultrazvukom povedala moja gyn, ze ASI dievca. Na velkom utz uz potvrdili na 100%
22tt
V 12 týždni chlapec v 15 že stále si myslí že je to chlapec uvidíme na tom velkom v 20 čo to bude 🙂
mne v nejakom 16. tyzdni, to som bola akurat na sono, pekne to tam bolo vidiet 🙂
pri oboch tehu Grochal určil v 12tt pohlavie v 20tt len potvrdil
mne v 20tt naneisto, neskor potvrdili.
pred 20tt vedia naisto,a k je babo dobre otocene, ak nie, tak neskor. skor vidia vacsinou chlapcov.
s placentou to nic nema, vsak preto sa sono pouziva, ze vidiet dovnutra cez tkaniva. ak by mala zavadzat placenta, potom zavadza aj brusna stena, koza, svaly...
Prvý syn v 20.tt, druhý syn neskôr, asi 30.tt
v 10 tt som bola na krv, vysledok prisiel mailom po ukoncenom 12 tt
spolahlivost 99%
V 16.t., tiež som mala placentu vpredu a mám aj pekné fotky
@zojeva no na idem v 19+3 tt k pánovi doktorovi počula som naňho dobre recenzie
pri prvom synovi som bola u neho v každom trimestri, teraz som bola v prvom trimestri, hneď mi povedal, že mám dvojcievný pupočník čo iný lekári nevideli a bola som asi u troch lebo mám nádor na vaječníku. Povedal odhad pohlavia v 12 tt a on sa teda nikdy nemýli podľa mňa takže tipujem. že ostane už pohlavie, chodím tam najmä kvôli kontrole či je všetko v poriadku 🙂
20tt
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Okolo 12-13 tt aj ked bola placenta vpredu aj vzadu. To s urcenim pohlavia nema nic. Akurat mozes neskor citit kopance vpredu, lebo ich placenta utlmi.