Ahojte babenky v ktorom tyzdni vam vedel doktor povedat čo to bude?
@zara0201 to fakt ako skoro?
@kvetinka1405 Sono u Dr. Grochala. On je odbornik aky nema paru.
@zara0201 a kde ma anbulanciu?
@kvetinka1405 Martin. Oproti nemocnici mal pred 6 rokmi, neviem ci je stale na tom mieste. Povedal mi ze chlapec, a ze ak sa pomyli tak mi kupi kocik 😝
@zara0201aha pre mňa moooc ďaleko ale ďakujem😉
@kvetinka1405 mne v 16tt, 15+3 myslim presne.
Mne v 18tom,tusim,vtedy som bola na velky ultrazvuk☺☺
mne v 14tt povedal a bol si 100% isty 😊
20 tt. Pri oboch mojich deťoch.
12tt na 4D... da sa to podla sklonu pohlavneho vybezku. Povedali mi,ze na 60% girl a tak aj bolo...
Mne dnes 23+3 na 4D
@kvetinka1405 pri druhom tehu v 10 tt z krvi .. a v tomto tehu v 13 tt dr.Babjak v ZA
mojej kamoske v 10t nejak podla lonovej kosti....ze to bude dievca a aj bolo
mne V 18tyzdni
@kvetinka1405 v 12 tt na prvom velkom ultrazvuku podla uhla sklonu genitalneho vybezku tak sa mi vidi ze sa to vola, nepovedal na 100% to mi bolo povedane v 19tt kde som aj videla pipika 🙂. Bola som u dr. Babjaka v ZA.
V 13tt aj mne...
@kvetinka1405 pri prvom v 20tt. a pri druhom pri pôrode (najskor nebolo vidno a potom som už nechcela vedieť)
20 tt obe deti, to zavisi od vela faktorov, obe deti bolo dost zle otocene. lekara som mala fantastickeho a mal najlepsie mozne sono, co na slovensku existuje
@kvetinka1405 v 20tom
Pri dievčatách oboch v 20tom týždni, pri chlapcovi v 16tom týždni.
@kvetinka1405 Mne pri synovi v cca 19.-20.tt., pri dcerke az okolo 25.tt😉
Btw.poznam par pripadov,ze aj odborníci aky nemaju paru a viaceri lekari tvrdili,ze to bude jedno a narodilo sa deuhe.😉 Cize istota su len krvne testy, amniocenteza alebo porod.
*druhe
@evittam ozaj Janka ty si zo ZA. Aky je MUDr. Kyška? Chcela by som k nemu prejst dostala som referencie na neho. Dik
@natalienka12 Je vyborny. Bola som u neho na 4D a moj lekar mal vtedy uraz a hrozilo, že nebude ordinovať tak som tiež rozmyslala, že pôjdem k nemu.😉
@natalienka12 Sa stahujes?
@evittam super dakujem ti chcem k nemu prejst lebo v Trencine nikto taky nie je a som ochotna aj dochadzat kvoli nemu. 🙂
@evittam Nestahujem. Len ako pisem u nas nikto taky nie je. A od mojej gyn. bezpodmienecne musim odist. Po tom ako ma liecila a vystrasila vsetkym moznym tak uz nie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
13.