V ktorom týždni ste mali viditeľné tehotenské bruško?

4. jún 2024

V ktorom tt ste mali už viditeľné tehu bruško? 🥰 ďakujem

diewcatqoo
4. jún 2024

V prvom po 20. tyzdni sa zacalo nieco crtat tak, ze uz bolo vidno, ze to nie je len z vydatneho obeda. V druhom vyskocilo nieco v cca v 10. tyzdni, ale dalo sa to este zamaskovat. V tretom snad uz ked som ocikala na test po dni meskania, tak gate uz nesli zapnut 😀

ivik4
4. jún 2024

Fuha, tak v 7 mesiaci 🙂

lucia13022023
4. jún 2024

7/8 mesiac

janinque
4. jún 2024

V siedmom mesiaci. Dovtedy mi kolegovia neverili, že som tehotná, ani že sa za mňa hľadá náhrada 🙈

cali2016
4. jún 2024

V 6.mesiaci zhruba.

lasona
4. jún 2024

V 4-5 mesiaci

zafir01
4. jún 2024

Posielam fotky .. koniec 7 mesiaca 😂 a spodná je fotenia v 8 týždni . Ťažko mi to bolo utajiť . Vydržali sme tuším do 12teho , pár ľuďom .a širšej rodine v 17 týždni

lauriik
4. jún 2024

Pri prvom v 4-5 mesiaci. Pri druhom sa ma ludia pytali, ci som tehotna este predtym nez som bola 🤣🤣

cookie29
4. jún 2024

zalezi ktore tehotenstvo. V prvom mi brusko vyskocilo okolo 7m, dovtedy nikto poriadne netusil. V druhom som mala problem utajit prvy trimester

luccija
4. jún 2024

V 6 m

vero96
4. jún 2024

Takze, že fakt tehotenske od 35tt, dovtedy len dobre najedená

domcavesel
4. jún 2024

Ja teraz končím 5 mesiac a len teraz mi brusko vyskočilo, ale pod šatami a voľnejším tričkom ho stale bez problémov schovám

luciferka93
5. jún 2024

@domcavesel v prvom Až po 20tt a v druhom už 14tt bolo vidieť bruško ale zamaskovala som ešte v pohode 😃

nikasmile
5. jún 2024

Cca 7m

pato88
6. jún 2024

V 11tom 😅🙈 uz som musela aj tehotenske rifle zacat nosit, nic som nezapla. Teraz som 26ty a ine ako tehotenske nemozem nosit, vsetko moje povodne je male. Ale pri provom to nebolo take rychle tie dalsie mesiace, ale tiez si kolegyne vsimli uz v druhom mesiaci, ze som v tom. Sranda tie reakcie ludi, pri oboch tehotenstvach, ked sa dozvedeli, ze mam termin az o 3-4 mesiace.

marcela199
6. jún 2024

Ja som 27tt a už to neutajim😃😃 uz to je vidno😃 aj ked niekto si stale moze mysliet ze som len pribrala😂😂

mqkm
11. jún 2024

Od konca piatého mesiaca sa to rozbehlo a každým dňom rastie .. v 3.trimetsri bude rásť najviac.
Závisí aj či si bola tehotná v minulosti, aké máš brušné svalstvo či si ho posilovala pred otehotnením atď.

sense
11. jún 2024

V 27tt

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre