Ahojte. Prosím vás foto zo sona sk treba od lekára vypýtať alebo vám ho dá sám.. A v ktorom týždni je asi prvá foto? Dakujem
@karinka1986 ja som si pitala v 14tt
@alojzova
@karinka1986 platila som 7e
Mne dal vzdy.a na kazdej kontrole som si priplatila aby som maleho videla s muzom,vzdy vyhovel
Foto som dostala na každej poradni, nemusela som platiť nič, vlastne dom si tie fotky ani nemusela pýtať, doktor vždy na konci sona automaticky jednu vytlačil.
Prvú mam asi z 8tt
Pytat napr 7 EUR za kúsok malého papierika je trápne.
Mne môj gynekológ automaticky dáva od 8tt na USB fotky aj krátke video, hneď ako mi potvrdil tehotenstvo mi povedal, že si na každú návštevu môžem nosiť USB kľúč 🙂
Nikdy som si foto nemusela pýtať, automaticky som dostala po každom USG, zadarmo, niekedy aj 3 🙂 Prvé mam z cca 5-6tt kedy bolo vidno iba gestacny vak
Aj môj Dr dá, ale platí sa k vyšetrreniu +5 euro foto.. ja mám z každej návštevy
Mne od 6tt ako som bola prvý raz vždy posiela do emailu. Všetky foto čo urobi plus videa. Spoplatnenie to nemá.
@helcanw ďakujem vám. Nabudúce sa ho musím opýtať lebo som v 13tt a zatiaľ nič.
@karinka1986 všade to majú inak....Niekde dávajú aj tri snímky automaticky a zadarmo, inde si musíš vypýtať vopred, niekde platis 2e, niekde 7e...Mojej gynekologicke neslo tlačiť fotky ale dovolila mi fotiť a točiť video s telefónom. Na veľkých ultrazvukoch som musela vopred nahlásiť ci chcem fotku a ci 3d(4eura)alebo normálnu(2eura).
@whatever1 ďakujem za odpoveď.. Nabudúce s aho opýtam.. Len som nechcela byť nedočkava 🤣
Klasické fotky mam z každej poradne a 3D mam prvú z 13tt. Z 20tt nemám a chystám sa v 30tt tiež na 3D tak snáď budem mat odtiaľ
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj ja som si od lekára pýtala a kedy som chcela mi fotku spravil 😊ten môj má ale fotky spoplatnené neviem ako u iných 😊