V ktorom som týždni?

doliva
26. mar 2013

Ahoj dievčatá neviete mi upresniť ak mám termín pôrodu 3.augusta ktorý to vychádza týždeň??? Raz mi vyšlo 19tt a potom 21tt 😒 ja už so s toho jeleň 😔

irriss
26. mar 2013

@doliva asi bych duverovala tomu... co mas zapsaneho v tehotenske knizce od kompetentniho odbornika...

doliva
autor
26. mar 2013

@irriss tam mi povedala 19tt ale to uz musim byť v 21tt inak to uplne ukazuju tabulky 😒

doliva
autor
26. mar 2013

@piacere aha dakujem 😀

katka1981
26. mar 2013

@doliva, termin porodu sa pocita od prveho dna poslednej menstruacie. Tento termin ti udava v kt. tyzdni si. Ten sa povazuje za hlavny. Dalsie terminy sa upravuju podla UZV, podla velkosti babatka, to moze byt plus, minus 1-2 tyzdne od terminu podla MS a moze sa to menit, raz mozes mat termin skor, raz neskor. A potom sa este pocita termin podla toho kedy si citila prve pohyby.

doliva
autor
26. mar 2013

@katka1981 presne lebo na morfologii nam povedali 3,augusta a predtym že 16,jula 🙂 len som si to nevedela upresniť ale dakuje pekne

katka1981
26. mar 2013

@doliva, orientuj sa podla prveho dna posl. MS. A ajtak uvidis az ku koncu tehu, ako budes otvorena atd. Babatko ti ajtak tehu knizku necita, treba len dufat a verit, ze sa narodi nacas.

doliva
autor
26. mar 2013

@katka1981 no len ja som udala zly datum som sa sekla o 2 týždne 😒 ked mne povedal gynekolok ze som tehotna ja som bola v takom soku ze som nevedla co rozpravam...

katka1981
26. mar 2013

@doliva, na najblizsej poradni mu povedz, ze si udala zly datum a je. Vela zien ma nepravidelnu MS alebo malo slabe krvacanie, mysleli, ze je to MS hoci uz boli tehotne. Porozpravaj sa s dr., urcite nie si jedina co sa pomylila. Najdolezitejsie je, aby sa babatko spravne vyvijalo. Datum s doktorom lahko zmenite.

doliva
autor
26. mar 2013

@katka1981 tak aj urobim,len vies ja sa už riadim tym čo mi povedali na makrologii a dobre 😉

rena28
26. mar 2013

@doliva ja mam 3terminy porodu 🙂 na kazdej kontrole mi posuvaju tyzdne dopredu raz o tyzden potom o dva. uz sa ani lekara nepytam na termin porodu momentalne som vraj v prebiehajucom 35 tt ale podla utz to vychadza na 37.ked sa pyam lekara podla coho sa riadi vzdy sa iba usmeje a povie nerieste to vsetko je ok 😒

doliva
autor
26. mar 2013

@rena28 ja uz nechapem isto,ta vies asi si mas vybrat taky co tebe sa paci 😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre