V ktorom mesiaci vám začalo vidieť tehotenské bruško?

8. júl 2024

dobré ránko slečny, chcem sa opýtať v ktorom mesiaci ste začali vidieť tehotenské bruško ? tie ktoré ste plnejšie trocha? 🙂

cookie29
8. júl 2024

zalezi od brusnych svalov, postavy, poctu tehotenstiev...
mimochodom to tehu brusku vidno skor paniam nez slecnam 🙂

veronika0310
8. júl 2024

V prvom tehu 7.m, ale to som bola chuda.
Druhé tehu v 4. Tiež chuda a teraz 3. Tehu mala som o nejakých 12kg viac ako pri predošlom a vykuklo najviac teraz a som začiatok 5.m

marticka85po
8. júl 2024

Cca vo stvrtom

lneviemmeno
8. júl 2024

Prvé tehotenstvo, som plnšia a brucho bolo vidieť asi tak v 7. mesiaci

petronela1985
8. júl 2024

Vo štvrtom mesiaci, ja mám brucho aj bez toho 😅 ale to už bolo vidno, že je tehotenské, nie tukové

monikabotosova
8. júl 2024

Ja som bola plnšej postavy, mala som 90kg pred tehotenstvom.. pribrala som na 125 😭 a tehotenstvo nebolo vidieť nikdy 😂 keď som sa objavila doma s bábätkom tak susedia v paneláku nechápali, že ani nevedeli, že som tehotná 😃 už som pol roka po, fyzicky má pôrod veľmi zničil :( a mám stále 125. Po pôrode som teda vlastne ešte pribrala..

luciaruz
8. júl 2024

7 mesiac

zuzana9393
8. júl 2024

Ja som v 5. Mes, mám tretie tehu, brucho nemám veľké, skôr vyzerá ako tukové. Zatiaľ som nepribrala. Pri prvom mi vykuklo asi až v 6-7 mes.

domcavesel
8. júl 2024

Ja som prvorodička, začínala som na cca 53/54 kg pri výške cca 168 CM, a bruško mi začalo byť vidno na konci 6 mesiaca, teraz som v siedmom a čo sa týka kíl mám 59/60 kg

endzelina0212
10. júl 2024

Ja som momentálne prvorodička a mne už začalo vykukať v 3 mesiaci a v 4. už som mala dostatočne viditeľne bruško. Teraz končím 6. mesiac a vyzerám skor ze som v 8 mesiaci 😀 a postavu pred tehu som mala primeranú, ani nie pribrata ani úplne chudá. Výška 172cm. Takže fakt to je individuálne.

leidin
17. aug 2024

Ja som to videla hned

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre