dobré ránko slečny, chcem sa opýtať v ktorom mesiaci ste začali vidieť tehotenské bruško ? tie ktoré ste plnejšie trocha? 🙂
V prvom tehu 7.m, ale to som bola chuda.
Druhé tehu v 4. Tiež chuda a teraz 3. Tehu mala som o nejakých 12kg viac ako pri predošlom a vykuklo najviac teraz a som začiatok 5.m
Cca vo stvrtom
Prvé tehotenstvo, som plnšia a brucho bolo vidieť asi tak v 7. mesiaci
Vo štvrtom mesiaci, ja mám brucho aj bez toho 😅 ale to už bolo vidno, že je tehotenské, nie tukové
Ja som bola plnšej postavy, mala som 90kg pred tehotenstvom.. pribrala som na 125 😭 a tehotenstvo nebolo vidieť nikdy 😂 keď som sa objavila doma s bábätkom tak susedia v paneláku nechápali, že ani nevedeli, že som tehotná 😃 už som pol roka po, fyzicky má pôrod veľmi zničil :( a mám stále 125. Po pôrode som teda vlastne ešte pribrala..
7 mesiac
Ja som v 5. Mes, mám tretie tehu, brucho nemám veľké, skôr vyzerá ako tukové. Zatiaľ som nepribrala. Pri prvom mi vykuklo asi až v 6-7 mes.
Ja som prvorodička, začínala som na cca 53/54 kg pri výške cca 168 CM, a bruško mi začalo byť vidno na konci 6 mesiaca, teraz som v siedmom a čo sa týka kíl mám 59/60 kg
Ja som momentálne prvorodička a mne už začalo vykukať v 3 mesiaci a v 4. už som mala dostatočne viditeľne bruško. Teraz končím 6. mesiac a vyzerám skor ze som v 8 mesiaci 😀 a postavu pred tehu som mala primeranú, ani nie pribrata ani úplne chudá. Výška 172cm. Takže fakt to je individuálne.
Ja som to videla hned
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
zalezi od brusnych svalov, postavy, poctu tehotenstiev...
mimochodom to tehu brusku vidno skor paniam nez slecnam 🙂