Dievcata v ktorom mesiaci Vám vykuklo tehotenské bruško? Výška a váha približne ako ja - 177 cm a 55 kg 🙏🙏🙏
Mala som o par kg viac a vykuklo asi v 15tt
ja 168cm 4kg pred 11rokmi tehotna s dvojickami a v 5mesiaci mi nik neveril ze som tehotna nie este dvojicky.
ja som začala 21tt a ešte žiadne nemám 🤷♀️
V 23tt
Znamej v 6 mesiaci ako take brusko.... S twins....
Fúú 180cm a 63kg som mala a asi 24tt? Stále som vyzerala len ako dobre najedena. Pamätám si keď sa ma sused pýtal ze kedy čakáme a som mu povedala ze o 4 týždne mam termín. Kukal na mňa ze ci si robím srandu 😄
Ja som bola bezbruskata 🙂 na zaciatku oktobra kolegyna vobec nepostrehla, ze som tehu, mala sa ma rodila v januari. Na konci novembra sme boli s kamosmi, co sme sa dlho nevideli vonku a pytaju sa nas a co, babo necakate? Myslela som si, ze zartuju. No a druhe mam na zaciatku jula a v aprili som sa so susedou rozpravala o druhom dietati a ona sa ma pyta, ze ci by sme teda chceli aj druhe 🙂 bolo vtipne sledovat jej tvar, ked som jej hovorila, ze v juli rodim 🙂
Ja mám tiež 177cm, pred tehu 59kg a v obidvoch mi začalo byť vidieť ako také bruško v 6. mesiaci..Aj prvé tehu aj teraz som tehotná takmer celú zimu a pod bundou si to málokto aj teraz všimne a to som už v 37tt..Inak aj doktorka a sestričky v pôrodnici sa stále čudujú, kde to dieťa nosím😀Ale čo je super, po prvom tehu žiadna stria, pevná pokožka a brucho akoby som nikdy nerodila. Dúfam, že to tak bude aj teraz 🙏
Ja mám 170cm a 58,5 kil a bruško nikde trošičku mi len vidno to som zajtra 22 tt čo je skoro 6 mesiac fuu ale zbehlo to rýchlo
Zakazdym az okolo 24-26tt...
Dakujem, že ste sa podelili 🙂 čo pozerám, tak väčšinou až po piatom mesiaci
No ja som 2.krat tehotna a od zaciatku mi brusko naskocilo...teraz som v 14.tt a uz nejake 3 tyzdne je poriadne vidno, ze som tehotna. Vyzeram asi ako v mojom prvom tehotenstve s dvojickami po 20. tt 🙈
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
177/60 pred tehotenstvom, v prvom teho mi vyskocilo brucho asi v 14tt a v druhom asi v 11tt 🤣🤣🤣 kamoska tiez vysoka chuda este v 6.mesiaci som na nej nevidela. Ja brucho ako s dvojcatami 🙈