som v druhom trimestri v 6 mesiaci a za dva tyzdne som nepribrala , ale schudla 1 kg
volala som tam a oni mi povedali , ze pokial babetko pribera , ze je to ok, ale jem ako predtym tak nechapem a niekedy mam cez den vytok
@clauda2010 ked mi odpisujes tak klikni najskor na odpovedat pod mojou spravou aby som to videla 😉 presne tak pokial babatko pribera je vsetko v poriadku...........a ten vytok je uplne normalny ja som bola oboje cele tehu stale jak pocikana to sa telo pripravuje na porod ze sa akoby premazava aspon mi to tak dr vysvetloval ale keby ta to svrbi mozes mat aj mikozu ta je tiez bezna pri tehu ale na to ti uz musi dat dr krem alebo cipok...........neboj sa vsetko je v poriadku trosku sa ukludni a nemusis stat stale na vahe staci na poradni ked ta prevazia a povedia ti ci je to v poriadku 😉
@anieli_1 diky za odpoved , mas krasne deticky 🙂))
@clauda2010 dakujem 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@clauda2010 vela zalezi aj od toho kolko si mala pred tym teda aku si mala postavu...........pri malom som pribrla za cele tehu 15 kilov ale ja som chuda a kamoska pribrala len 4 kila ale je pevnejsia takze jej to este aj pomohlo ze po porode zhodila viac......a to jedno kilo podla mna sa este da horsie by bolo keby viac a stale si len chudla..........pokial ti na poradni na to nepovedali nic zle tak sa nic nedeje 😉