Ahojte, v akom týždni ste už začali cítiť pohyby bábätká?
ja v 15 tt bublinky, a poriadne pohyby od 17tt (prvorodicka) 😉
@timmie_m 17-18 tyzden prve dve deticky. Tretie v 14tyzdni,a teraz som 14+4 a zatial necitim. Ty si v ktorom tyzdni?
V 5.tom mesiaci.
Prvé aj druhé tehotenstvo 18 tt
Okolo 20 tyzdna uz som vedela urcite ze je to babo.dovtedy to boli len take bublinky motyliky a skvrkanie v bruchu..
V 22tt v oboch tehotenstvach
V 18. tyzdni
U prvého v 20tt a u druhého v 18tt 🙂 Závisí aj od hmotnosti či ste bacuľka alebo štíhla ak nerátate bruško,mne lekár tvrdil pri druhom že nemám tuk na bruchu bolo aj lepšie vidieť na sone a teda som aj skôr pocítila pohyby pri rpvom som bola plnoštíhla a teda tie pohyby som tak intenzívne necítila ako pri druhom.
Pri prvom tusim tak 18-19tt teraz pri druhom mam placentu vpredu takze az teraz obcas nieco citim a to som zacala 21tt...ale skutocne zatial len obcas 😊 ale neboj ono to pride a do porodu si tych pohybov este vela uzijes ❤😊
Ja som začala okolo 19tt som prvorodička ale tak, že ďalšie pohyby zas o 2 týždne a potom sa to skracovalo. Teraz v 24tt cítim každý deň.
@timmie_m ja som zacala v 19.tyzdni, aj ked doktor tomu neveril a do tehotenskej knizky mi k tomu napisal otaznik 😅. Nebol to pohyb ako taky, ale pocit to bol ako keby sa mi tam posuvala bublinka 😊
@leuska1991 19+3tt
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@timmie_m ja ako prvorodicka s placentou vpredu a velkym tukovym obalom k tomu, som zacala citit pohyby tak v 20.tt, ale to boli take bublinky, ze som si nebola ista, ci je to ono. Uplne ista som si bola od 25.tt