V 14tt je plod veľmi nízko.

innuskainna
27. jan 2020

Ahojte,chcem sa vás spýtať som v 14 tt a mam nízko na pravej strane pri vaječníku ako keby kôpku pravdepodobne je to plod bojím sa prečo je tak nízko a stále na Tom istom mieste

nelca0510
27. jan 2020

@innuskainna ty si myslis,ze si nahmatas v 14.tyzdni plod? A ze sa ho dotykas? Vazne?

klarissa25
27. jan 2020

určite si si nanahmatala plod, neprehanaj prosím ťa...

klarissa25
27. jan 2020

januar 2020, už mi je to jasné....

innuskainna
autor
27. jan 2020

@nelca0510 chcem sa s vami poradiť spýtať sa vás a ak to nie je plod čo to je som tehotná prvé som potratila bojím sa ste ženy tak myslím že viete aké to je báť sa o život ktorý vo vás rastie človek aj ľutuje že tu píše

ledgerka
27. jan 2020

Chod s tym ku gynekologicke a nie na forum. Nikto ti tu neporadi.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
innuskainna
autor
27. jan 2020

@bambulienka25 vďaka za radu ste zlaté

nelca0510
27. jan 2020

@innuskainna nie plod...prilis skoro...az ked budete mat velke brucho,vtedy mozete nejake casti plodu nahmatat.. Chodte smer gynekolog

innuskainna
autor
27. jan 2020

@nelca0510 ďakujem konečne sa tu nasla v pohode žena ... Viem že by som mala ísť ale môj gynekológ ordinuje len štvrtky a do štvrtku je ďaleko tak som chcela niejaku radu vysvetlenie nie ako ostatné mi tu dávajú najavo že nie som v pohode ... Vďaka ☺

whatever1
27. jan 2020

@innuskainna Tiez sa mi občas vyduvala taka "hrca" keď som si ľahla na chrbát. Dr povedala ze je to v poriadku, že to môže maternica alebo môj mechúr keď je plny tak môže tlačiť maternicu a tým sa vyduje. Väčšinou keď som sa vycurala tak to zmizlo. Ďalšia vec v 14tt aj tak býva plod ešte nízko, až po 20tt vrchol maternice siaha k úrovni pupku. Ja si pamätám v cca16tt keď som hľadala angelsoudom tlkost srdca, zakaždým som ho našla veľmi nízko skoro až pri ochlpeni.

innuskainna
autor
27. jan 2020

@whatever1
Áno mám to hlavne vtedy ako aj keď som dlho na nohách cítim niečo že mi tlačí na mechúr ale hlavne keď ležím na chrbte vtedy je veľmi vidieť cítim to aj nahmatam to veľká vďaka ukludnili ste ma mám lepší pocit teraz ďakujem pekne 😊

whatever1
27. jan 2020

@innuskainna Není zač, tiež som sa čudovala že čo to je😅, ale kto nezazije, nepochopí o com je rec..

merien259
28. jan 2020

@innuskainna ahoj presne toto mam aj ja je to v poriadku, hlavne keď lezim na chrbte vtedy sa mi vytlačí ako keby hrca väčšinou ráno 👍😁😊

innuskainna
autor
28. jan 2020

@merien259 a v akom si týždni?

merien259
28. jan 2020
innuskainna
autor
28. jan 2020

@merien259 fuuu takže nie som sama 😀 a nevravela si to gynekológovi? Ja to mám celý deň

whatever1
29. jan 2020

@innuskainna Maš to non stop celý deň?? Ideš dnes k tomu gynekológovi?

whatever1
29. jan 2020

@innuskainna vravím, mne sa to objavilo len občas, zmizlo vždy do par minút a veľkostne asi ako dlaň.

innuskainna
autor
29. jan 2020

@whatever1 No mám to celý deň snažím sa často ležať a hlavne na ľavom boku lebo keď som na chrbte hneď to tam je a keď stojím tiež cítim že to tam je aj sa to dá nahmatat moja gynekologicka robí len štvrtky naposledy keď som tam bola mi z istotou povedala že prídem k nej skôr ako mám prísť povedala to keď videla plod pozrela sa na mňa vraví plod je dosť silný a veľký nato ako vy vyzeráte som chudšia tak ja neviem či ten plod mi na niečo tlačí alebo čo

merien259
29. jan 2020

@innuskainna noo nie ani ma to nenapadlo ale mala som to aj v druhom tehu takže myslím ze je to ôk

innuskainna
autor
30. jan 2020

@merien259 bola som dnes u gynekologicky a videla som aj ja že to je malé tlačí mi tam nožičky takže áno je to v poriadku 😊

innuskainna
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cokolada_876
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
innuskainna
autor
18. feb 2020

@cokolada_876 no ako som tu už písala áno dá sa nahmatat presne na Tom mieste kde som si ja nahmatala hrbolcek bol plod vravela som aj gynekologicke že ako mi ženy píšu na modrom koníku že to nemôže byť plod tak mi povedala aby som na túto stránku nechodila pretože na tej stránke sú špeciálne gynekologicky že nech verím sebe to čo vidím a cítim niekto môže cítiť v taktom týždni plod niekto nie je každá sme iná 🙂

ukulela
18. feb 2020

@innuskainna mozes citit zvacsenu maternicu, mechur a pod. ale 25 g plod nenahmatas. ved je v plodovom obale, v plodovej vode. citit mozes hmatom vsetko okolo. a teda vyduvat sa ti moze zvacsena maTERNICA.

cokolada_876
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
innuskainna
autor
19. feb 2020

@cokolada_876 no asi tak hrbolcek sa mi spraví hlavne keď tlačí nožičkami plod cítim ale čo to je neviem takže tak ako píšeš niekto už cíti ale nevie čo to je a niekto opačne

innuskainna
autor
19. feb 2020

@ukulela dobre neberiem ti to ale keď som išla zo strachom k svojej gynekologicke potešilo ma to keď som videla že to sú nožičky a verím tomu čo vidím nie tomu čo niekto píše a snaží sa má presvedčiť o niečom inom keď ja som to na vlastné oči videla čo to je a som spokojná že vo mne rastie také akčné dieťatko 🤗

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre