Užívanie Femibion 2 - dávkovanie

sanny2993
5. okt 2020

Ahojte. Dnes som si zakupila Femibion 2ku a som trochu zmätená z užívania. V letaku sa napíše nič o davkovani tabliet ale podla blistrov mi to vychadza ze sa uzivaju 2 kapsle denne ? Cervena spolu s bielou ? Pri Jednotke to bolo klasicky tak sa trochu cudujem 🙂

rarara88
5. okt 2020

Na krabici máš dávkovanie 1 tableta a 1 kapsula denne.. takže áno červena a biela denne

sanny2993
autor
5. okt 2020

@rarara88 nevieš nahodou, prečo je to takto delene ? 🙂

misana84
5. okt 2020

ano uživaju sa tak biela a cervena naraz..ale napr. ja so to uživala len 2 krat do tyždna...mne to gynekologicka tak odporucala lebo vraj potom je velke dieta

katka281
5. okt 2020

@sanny2993 ahoj, aj ja uzivam femibion 2 a presne ako pise @misana84 len sem tam napriklad kazdy treti ci stvrty den, obe tabletky naraz cez obed. Aj mna to zaskocilo po femibione 1 😄 ale moj gynekolog mi povedal ze to staci brat len sem tam, pokial ti to teda tvoj lekar nekazal papat kazdy den.

brezza
5. okt 2020

@misana84 ja som uzivala kazdy den a maly mal 3400 gr. Ziadny obor. Narodeny v termine

hennyinnsbruck
5. okt 2020

V 1 tabl sú vitamíny a v kapsuli sú omega 3 ak sa nemýlim.

Ja som užívala každý den mala sa narodila 37+2tt s 2320gr...🤷‍♀️
@sanny2993

luxus10
5. okt 2020

@misana84 ziadne obry...iba ak z nevhodnej stravy....z femibionu isto nie...

misana84
5. okt 2020

@luxus10 ja len tlmočim co som počula od viacerých odborníkov...strava nehrá rolu, je to genetika aj to som sa pýtala...a jasne, že na škatuľke odporucaju každy den ved to stoji 25€..biznis

diaalex
5. okt 2020

@misana84 užívala som do konca a malá sa narodila v 40tt+2 spontánne a mala 3130g... žiadne obrie dieťa 😀

luxus10
6. okt 2020

@misana84 ako strava nehra rolu...to je to najdolezitejsie....

majuskabobi
9. okt 2020

Moj gynekolog sa zasmial, ze velke dieta moze byt, ale urcite nie z vyzivovych doplkoch, skor geny✌️

domisha02
9. okt 2020

Áno obidva sa užívajú naraz malo by byt to napísané aj v davkovaní .. som brala femibion cele tehotenstvo ešte aj 3 mesiace pred a malý sa narodil v 39tt a mal 2550g takže určite je to skôr o genetike nie o doplnkoch. 🙂

luciahofe
11. nov 2021

Využije niekto ?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre