Ahoj som v 18 tt a dnes mi lekarka dala cedax 400 mg, ake mate skusenosti. Ja uz som vyse mesiaca chora, stale hlieny, kaslem, vselijake sirupi a nic....skuste mi niekto prosim poradit
@lubica285 Ďakujem krásne ....ja už mesiac som na tych sirupoch na prirodnej báze, morsku soľ, aj detsky physiomer, a tú cibuľku s medom mám rada......no zas sa mi to vratilo, ale uz aj s ukrutnou bolestou hlavy ..lenze hlava ma boli vzadu akoby od krku a vraza hore....po konzultacii s gynekologom tie lieky vyberiem...a len sa budem modlit aby som sa aspon z tych bolesti dostala...lebo najhorsie je to vnoci..ale veľmi pekne dakujem za rady 🙂 ☹ 🙂
@lubkab5 viem tie bolesti su hrozne. Mala som ich aj ja. Našťastie som pn, a dr.mi.predpísala jemné masáže krčnej chrbtice, vďaka ktorým bolesti prešli. Len horšie sú na tom kríže. Niekedy až pocit,akoby ma išlo seknúť až také pichanie,dosť bolestivé. A dorithricin? 🙂 skoré uzdravenie prajem 🙂
@lubica285 no ja som teras v 19 tt a lekary zatial to riesia len tym ze som tehu vyteri mam v poriadku krv akurat crp 15.... doritricin na cmulanie myslite? lebo mne v lekarni nic ine nechcela dat len septilen...n nakolko su take hnusne midlove..potom ani jedlo mi nechuti tak ako ma...tak klasika kloktam so solou, tu cibulku tak ustupuje...a tu bolest hlavy ste mali pri chorobe alebo z tehu? mne to zacalo v pondelok ale tak z nicoho nic...dala mi aj paralen tak ked som vazala ako tak bolo lepsie ale uz nechcem viac brat tak bolest hlavy a kru stale je
Ja som isla na pn s bolestami krizov, pridruzili aj bolest krcnej chrbtice,tak som uz treti mesiac pn. A mala som to pretazene z roboty. Krize. Ta krcna ma zacala boliet o nieco neskor,ale teraz je to ok. Ale tie krize uz to bude asi aj kvoli tehotenstvu pretoze predtym ma az takto neboleli. Momentalne zacinam 14tt tak dufam,ze to trochu povoli 🙂 a ten dorithricin mi vravela sesternica ze jedla ked bola chora a tehotna. Tak neviem. Osobne som ho neskusala
@lubkab5
Aj ja ďakujem 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lubkab5 ahoj. Ja som bola tiež chorá a jedine,čo mi pomohlo bol skorocelový sirup mucoplant, sprej do nosa s morskou solou, a znie to nechutne ale nakrajať menšiu cibuľu do misky, dať dve pol.lyžice medu a nechať tri,štyri hodiny odstáť kým pustí šťavu. Jediné,čo mi pomohlo