Som v 15 tyzdni tehotenstva a predpisali mi tieto tabletky,nemoze sa mi nieco stat s dietatkom?
ja som ich mala predpisane v cca 23tt myslim ze 1 krabicku a nic sa nestalo
zas dr by nepredpisali nieco co sa nesmie
ak lekar, ktory ti ich predpisoval, vedel, ze si tehu, tak nemyslim, zeby to bolo nebezpecne... oni vedia, co tehulkam mozu a co nemozu predpisat... 😔
ja som ich tusim az 2x brala pocas tehu a v pohode..dr predsa nepredpise nieco co by akymkolvek hoci len minimalnym sposobom mohlo ublizit dietatu 🙂
ja som ich brala v polovici aj na konci tehu kvoli mykoze sa mi zda alebo niecomu takemu vtedy mi dr. vravela ze mam trosku ubrat s tou hygienou ze som si znicila prirodzene kysle prostredie
chcem sa opytat lekar mi predpisal tabletky polygynax, ci mozem ist pri pouzivani ist do mora kedze sa chystame na dovolenku 🙂 dakujem za rady
Uzivala som ich dva x pocas tehu a v pohode. 🙂
Prosim vás, a nemajú detičky žiadne problémy po ich užívaní?? Som v 20.tyzdni, lekár mi predpísal dve balenia polygynaxu, ale samozrejme mam obavy kedze príbalový leták tvrdí ze sa to nesmie
Ja som uzivala polygynax v 2. tyzdni tehotenstva a babatko je uplne zdrave 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
nepis velkymi pismenami. pri kazdych liekoch sa moze nieco babetku stat, preto sa maju davat v naozaj nutnych pripadoch, kedy prinos prevysuje riziko